Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IX. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava IX. kola 1. ŽMNL

Najava IX. kola 1. ŽMNL

Deveti krug, kome će biti paklen, a kome veseo vidjet ćemo.


Puntamika je pet utakmica u nizu bez poraza i sami kažu da je šteta da sad stanu. No, slijedi im novi teški zadatak u imenu Stanova koji su itekako u uzlaznoj putanji. Ive Šarlija i ekipa idu kao avioni i može li im obitelj potkresati krila, odgovor daje subota.


Nakon njih slijedi ples Sambe i Idasse Nadin. Obje momčadi pišu i pamte poraze u prošlom kolu i dobro bi im došla pobjeda za lakše disanje.
Derbi začelja igraju susjedi, na tablici i kvartovski, Bili brig i Plovanija. Gori pod nogama jednima i drugima i ultimatum, pobjede a ne Bourneov, je pred njima. Možda ključ dvoboja treba tražiti u dvoboju Alena Juričića i Jure Jovića, dvije bitne karike u lancima svojih trenera.


Sveti Ante i Varoš, dovoljno je reći i zna se da nas čeka strašan dvoboj. Sveci u nizu od dvije pobjede dok je Varoš u istom nizu, ali bez pobjede i sigurno da će se tražiti prekid niza. Naravno da u Varoši ima kvalitete za pobjednički ishod no nešto će se pitati i Svece.


Tin ulazi u dvoboj s Poljicima prepun samopouzdanja i kao izraziti favorit. Poljica su u slobodnom padu i sto prije moraju naci formu. Tihini pjesnici su efikasni i ako Lovre Kresović nastavi trpati moglo bi biti opasno pred poljičkim golom.


Murvica je u zadnje vrijeme škrta u primanju, ali i u davanju golova dok su Vrsi izvrsni, u oba smjera. Sa strane gledajući čeka nas zanimljiva utakmica u kojoj je Murvica po tablici favorit. No, ne bi se baš trebalo toliko kladiti na to jer Vrsi igraju dosta ofenzivno i ako se otvori igra nisu bez šansi.


Jos jedan derbi začelja se igra u smiraj kola. Probuđeni Primorac dočekuje također probuđene Gaune u dvoboju gdje pobjeda vrijedi “šest bodova”. Obje momčadi su se trgnule i pobjednik u ovom dvoboju će vedrije gledati u nastavak natjecanja.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: