Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Duel: Katuša – Ilić

2. LIGA

Duel: Katuša – Ilić

Duel: Katuša – Ilić

Epitet derbi kola 2.ŽMNL svakako odnosi utakmica Sinjoretovo – Young Boys. Kako ste se pripremali za ovu utakmicu.
BK: Za nadolazeću utakmicu protiv Young boysa pripreme su bile kao i za sva odigrana kola u prvenstvu do sada, a to je trud, potpuna predanost i zalaganje na klupskim terminima gdje se uigravaju akcije i kretanja u igri, te jača ekipni duh zajedništva.

DI: Za derbi smo se najviše pripremali kroz razno razne dogovore unutar ekipe oko svih prednosti, ali i nedostataka našeg protivnika!

Koga bi izdvojili iz suparničke momčadi kao najveću prijetnju po vaš klub?
BK: Oni imaju nekoliko pojedinaca koji igraju futsal na visoko nivou i za većinu ekipa u ligi su prijetnja, samo Mnk Sinjoretovo koji ima najbolju obranu u ligi (samo 6 golova primili) i trenutno najbolju formu smo ti koji predstavljaju prijetnju za protivnike 😂.

DI: Sigurno da je najveća prijetnja Sinjoretova njihov kolektiv iz kojeg najviše iskače Blaž Katuša neumoljiva haubica!

Kakve su vaše šanse, kakvu utakmicu očekujete?
BK: Očekuje se da će pružiti dobar otpor, odnosno da će na terenu biti prava borba. Sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje jer smo ove godine 100% učinkom dokazali da se mukotrpan rad i zajedništvo isplati.

DI: Što se naših šansi tiče sve ovisi o igračkom kadru koji će nastupiti, ali sigurni smo da imamo dobrih izgleda u ovom susretu, ali ne bježim od toga da će sigurno biti napeto i same nijanse će odlučitii pobjednika.

Dosadašnji dio prvenstva je izdvojio vaše dvije momčadi kao jedne od favorita, kako ocjenjujete vašu igru i kakvi su ciljevi za nastavak natjecanja.
BK: Igra naše ekipe iz kola u kolo je sve bolja. Igra se futsal na visokoj razini što je odraz napada gdje smo u vrhu po broju postignutih pogodaka i kao što sam rekao najbolje obrane lige. Na terenu se vidi mukotrpan rad momčadi i voditelja, te veliko zajedništvo cijele ekipe.
Ovim putem pozivam našu hordu vjernih navijača da nas gledaju u live prijenosu na futsal zadru, a i zahvaljujem im se na vjernoj podršci na svakoj utakmici. Kao što znamo zbog epidemioloških mjera zabranjeno je prisustva gledatelja u dvorani. Cilj ove sezone je osvajanje lige i plasman u viši rang, odnosno 1.ŽMNL jer to ovi dečki zaslužuju što se i vidi na terenu i to će biti najbolji način da se zahvalimo našim vjernim navijačima, sponzorima i prijateljima kluba.

DI: Na startu smo imali maksimalan učinak, ali nakon tog se dogodio pad u igri i atmosferi unutar ekipe, ali zadnja pobjeda nas je digla. S ovakvim kadrom kojeg posjedujemo i igramo kada pružimo svoje najbolje izdanje, logičan slijed toga bi bio 1.liga!

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: