Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj VII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj VII. kola 2. ŽMNL

Sinjoretovo ide sve u šest i ne ispušta vrh. Novu pobjedu su upisali kontra oslabljenih Young boysa gdje je praktički sve bilo riješeno u prve 3 minute s dva brza gola. Boysi su pokušavali nekako doći do priključka no nije išlo. Do kraja je pukla petarda za pobjedu i pjesmu falcona sa Sinjoretova.


Iz 2 u 1 je išao dvoboj Zatona i Gentlemana BS gdje je svakom pripalo po poluvrijeme. Zaton je igrao dok je bilo snage no spremniji igrači GBS su u nastavku ubacili u brzinu vise i čak četiri puta pogodili mrežu Zatona. Treba vidjeti kako je Mokronjama legao ovaj poraz kojim je Zaton opet u mutnim vodama.


Puno više je Brodarica očekivala od Kontre, prije svega da ih ne poraze. Upravo to im se desilo gdje se utakmica lomila kod 1:1 i bilo je pitanje gola tko će uzeti bodove. To je uspjelo Andri Tolju i Kontra je napokon upisala pobjedu i plov ka sredini tablice.


Mali derbi su igrali Raštane Kanela i Tornado gdje su Bibinjci dobrim dijelom gospodarili igrom. Plod toga je bilo vodstvo i sve je mirisalo na pobjedu. No, dva uigrana prekida Kanele su rezultirale pogotcima i voda je potekla na njihov mlin te se moglo početi sa “op stani stani”.


U rukama poker imam su stihovi jedne pjesme, a od subote je može pjevati heroj Višnjika Danijel Toman. Četiri zgoditka su u potpunosti usmjerili utakmicu na stranu Višnjika i Paklenica nije imala što tražiti, bar ne u ovom dvoboju.


Previše oslabljeni Lovinac je otputovao na otok na megdan Ugljanu i čak poveo. Međutim nije bilo snage da se zaustavi Josip Zelenčić i društvo s otoka. Doduše šanse koje bi stvorili zaustavljao je raspoloženi vratar Švorčina i bodovi ne idu na kopno.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: