Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najmlađa, a najtrofejnija ekipa – Kontrol biro

Vijesti

Najmlađa, a najtrofejnija ekipa – Kontrol biro

Najmlađa, a najtrofejnija ekipa – Kontrol biro

Luka Paleka: Kontrol Biro postao je jedna od najjačih ekipa u Futsal Zadru, smatrate li da ja to zasluga rada na terminu ili individualna kvaliteta igrača?

Dino Kevrić: Mogu vam s velikim ponosom i zadovoljstvom reci da u 6,7 godina postojanja kluba smo napravili velike stvari, da može se reci da je to zasluga termina i individualne kvalitete, ali na prvo mjesto bi ipak stavio naše ogromno srce i veliko zajedništvo.

Luka Paleka: Uspješno ste osvojili sve tri lige. Koje osvajanje lige vam je najdraže?

Dino Kevrić: Mala ispravka, 2. ligu nismo osvojili bili smo drugi iza ekipe Mnk Stanovi, ne treba puno razmišljati, osvajanje 1.ŽMNL je nešto najviše što malonogometna ekipa može napraviti u županiji tu se upisuje u povijest malog nogometa.

Luka Paleka: Ove sezone izgledate odlično, može li vas ova korona stanka izbaciti iz forme?

Dino Kevrić: Mi smo ekipa koja sve sto igra ide osvojiti, korona stanka će sigurno svim ekipama napraviti nered, ali sto je tu je nema alibija idemo dalje.

Luka Paleka: Osvojili ste Humanitarni turnir Antonio Jurjević, koliko vam to znači?

Dino Kevrić: Humanitarni turnir Antonio Jurjević i turnir Sv. Ante na Smiljevcu su ‘grand slam’ Zadarske županije, imali smo čast osvojiti Humanitarni i to je poseban osjećaj, nažalost turnir Sv. Ante je jedini veliki turnir u županiji koji nemamo u našoj riznici i mogu vam samo reci da živimo za to da ga osvojimo.

Luka Paleka: Postoje li neke osobe koje bi posebno izdvojili a koje su važne za uspjehe Kontrol Biroa.

Dino Kevrić: Uff inače nisam tip koji će izdvajati bilo koga iz kolektiva, mogu samo reci da smo svi skupa zaslužni za KB kakav je danas.

Luka Paleka: Vi kao voditelj jedan ste od onih što živite za ekipu, smatrate li sebe vrhunskim trenerom.

Dino Kevrić: Jesam li od onih koji Žive za ekipu i općenito mali nogomet nije na meni da kažem, to ću prepustiti drugima na procjenu. Ne smatram se trenerom jer je za to potrebna licenca, više mogu reći da sam voditelj ekipe.

Luka Paleka: Pratite li ostale lige i igrače iz 2.i 3. ranga? Tko vam je favorit u svakoj ligi?

Dino Kevrić: Pratim sva natjecanja malog nogometa u županiji, sto se tiče favorita osobno volim fanatične ekipe koje žive za mali nogomet i taj njihov fanatizam će se isplatiti kad tad, mi smo im najbolji primjer. Ne bi izdvajao imena ekipa prepoznat će se oni sami.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: