Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Toni Vučković: Osigurali smo završnicu i doigravanje, ali siguran sam da tu nećemo stati

Vijesti

Toni Vučković: Osigurali smo završnicu i doigravanje, ali siguran sam da tu nećemo stati

Toni Vučković: Osigurali smo završnicu i doigravanje, ali siguran sam da tu nećemo stati

Svojim prvijencom Toni Vučković već sad daje naslutiti o kakvom kalibru igrača će se raditi u budućnosti te da ne nosi epitet ljubimca navijača Futsal Dinama bez pokrića. Razgovor s Vučkovićem potaknut je njegovim sve boljim igrama, a u nastavku saznajte sve o životu u Zagrebu, kako uspijeva pomiriti studentski i sportski život te o prelasku u seniorsku momčad Futsal Dinama.

Futsal Zadar: Protiv Vrgorca zabio si svoj prvijenac, prvi prvoligaški gol za seniore Futsal Dinama u službenoj utakmici. Uz gol zabilježio si i premijernu asistenciju. Kako se osjećaš nakon takve utakmice?
Toni Vučković: Da, došao je napokon i prvijenac u seniorskom dresu. Naravno da se nakon takve utakmice osjećam odlično i vjerujem da će to biti samo vjetar u leđa za dalje i da ću nastaviti ovako.

Futsal Zadar: Prošle godine si bio najbolji strijelac juniorske momčadi kluba, no trebalo ti je 15 utakmica da zabiješ i za seniore. Koja je zapravo velika razlika između juniorskog i seniorskog futsala?
Toni Vučković: Razlika između juniora i seniora je prevelika. Pogotovo kad se radi o rangu natjecanja kao što je 1. HMNL. Vrlo se teško prilagoditi, pogotovo fizički. S taktikom smo i kao juniori puno radili pa se u tom segmentu bilo malo lakše prilagoditi.

Futsal Zadar: Futsal Dinamo je osigurao doigravanje, kakva su očekivanja od završnice prvenstva?
Toni Vučković: Osigurali smo završnicu i doigravanje, ali siguran sam da tu nećemo stati. Mi u klubu ciljamo na najviše postolje što se završnice tiče i dati ćemo sve od sebe da dođemo do toga.

Futsal Zadar: U Zagrebu živiš s dva cimera, jednim s Murtera, a drugim iz Zagreba. Kako se slažeš s njima?
Toni Vučković: Da, u stanu živim s Mudronjom iz Murtera i Mužarom koji nije iz Zagreba već sela pokraj Krapine. Slažemo se odlično i prava smo ekipa, od tud i naziv veseli cimeri kako nas svi zovu 😄.

Futsal Zadar: Uz igranje studiraš na geodetskom fakultetu, kako usklađuješ fakultetske sa sportskim obavezama?
Toni Vučković: Za sada sportske i fakultetske obaveze usklađujem odlično. Možda zbog online nastave, ne znam haha. Ali nemam problema na fakultetu, sve se riješi na vrijeme i do sada mi fakultet nije utjecao na sportske obaveze i obrnuto.

Futsal Zadar: Kako si se prilagodio na život u Zagrebu? Fale li Poljica, tj.Zadar?
Toni Vučković: Vrlo brzo sam se prilagodio na život u Zagrebu. Pomogli su mi mladići s faksa, a i suigrači iz kluba također. Naravno da mi fale Poljica i Zadar, da se vratim malo doma, ali klub i fakultet me trenutno vežu za Zagreb.

Futsal Zadar: Navijaju li Poljica za Futsal Dinamo?
Toni Vučković: Nadam se da navijaju. Poruke stižu nakon svake utakmice što znači da se prati pa se nadam i navija haha.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: