Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Napustio nas je Kraja

Vijesti

Napustio nas je Kraja

Napustio nas je Kraja

Danas nas je nakon duge i teške bolesti napustio Domagoj Krajačić, dugogodišnji član naše futsal obitelji.

Potresena je cijela sportska javnost, a najviše njegovi dojučerašnji suigrači. Kao dugogodišnji član naše lige donio je kvalitetu te je mladima bio uzor u segmentu borbenosti i srčanosti. Krasilo ga je veliko futsal umijeće kao i sjajna tehnika kojom je rješavao sve situacije.

Pretužna vijest. Ne mogu vjerovati da ga nema više. Do jučer smo na parketima i travnjacima vodili bespoštedne borbe. Pamtit ću ga kao velikog znalca i borca. Zadarski sport je izgubio mnogo njegovim preranim odlaskom istaknuo je Alen Jurčić( MNK Plovanija i NOŠK ).

Marko Vukić (MNK Varoš) nije mogao suspregnuti emocije – a ne znam što da ti kažem! U šoku smo svi i ne možemo vjerovati da se prerano moramo rastati od suigrača i prijatelja s kojim smo se do neki dan družili. Velika tragedija i šok je za sve nas, a vjerujem i u cijelom hrvatskom sportu.

Domagoj Krajačić upisao je 9 nastupa za mladu Hrvatsku reprezentaciju uz postignut pogodak na utakmici protiv Mađarske.

U NK Zadar na poziv tadašnjeg trenera Igora Štimca dolazi 2015. godine, a još je igrao i za Međimurje i Zagreb. Imao je i dva inozemna angažmana, oba u Slovačkoj igrajući za 1. SC Znojmo i Banik Sokolov.

Dolaskom u NK Zadar i ovdje se skrasio te je igrao za nekolicinu županijskih klubova.

Bio je aktivan futsal igrač nastupajući za MNK Varoš i MNK Murvicu, a rado se odazivao i bio viđen gost na svim futsal turnirima diljem Zadarske županije.

Nastupao je još i za Heroje 20007. Kao futsal virtuoz igrao je za kultni Dobermann koji je višestruki osvajač Kutije Šibica.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top