Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Karlo Petani I Luka Paleka ukrali show!!

Vijesti

Karlo Petani I Luka Paleka ukrali show!!

Karlo Petani I Luka Paleka ukrali show!!

Jučerašnjim danom započeo je treći po redu Zara Dental Centar Kup Arbanasi !!

Čast da otvore turnir imali su Obala Bjelokosti i Uvelo Misto. Susret je bio u znak Uvelog mista i Ante Gagule. Suvereno je vodio svoju ekipu koja je velikom pobjedom prošla u daljnu fazu natjecanja. Obala Bjelokosti počela je igrati pred sami kraj susreta što se u konačnici pokazalo nedovoljnjim. Uvelo Misto slavilo je rezultatom 5:3.

Uvelo Misto

Drugi juniorski susret donio je pravu dramu, Generacija 06 i Giardin odigrali su juniorsku ljepoticu večeri. Vice Nikpalj iz Generacije 06 bio je najraspoloženiji igrač Generacije ali u odlučujućim trenutcima susreta promašio je šesterac. Jan Sinovčić , Lovre Badel i Diego Rak heroji su svoje ekipe, cijeli susret odigrali su na visokom nivou i u konačnici su uzeli puni plijen. Giardin je bio bolji u izvođenju šesteraca 6:5.

Giardin

Prvi seniorski susret bio je derbi 3.ŽMNL skupine B između Azina i Mnk Termina. Termin predvođen Marlonom Dusparom i Ivanom Slamnjakovićem dolazi do velike pobjede. Prvo poluvrijeme bila je prava šahovska bitka, Termin je prvi zadao udarac, ali Mateo Jurkin vratio je stvari na početak. Raspoloženi Ivan Šimičević nakon nekoliko minuta zabija za vodstvo Termina s kojim se otišlo na odmor. Drugo poluvrijeme bila je preslika prvog, sve do polovice drugog dijela gledali smo izjednačen susret. U tom trenutku možemo reći da su se Azine raspale i lakše od očekivanog Termin dolazi do visoke pobjede od 4:1. Vratar Termina Kristijan Karlić je zadnjih mjesec dana intenzivno radio na poboljšanju svoje fizičke spreme, a mukotrpan trening mu se isplatio već u ovoj utakmici.

Arbanasi su priredili prvo iznenađenje turnira. Požrtvovni Karlo Petani i njegova klapa pobijedili su Mnk Zemunik zgoditkom Karla Petanija u posljednjim sekundama. Zemunik je tijekom susreta imao inicijativu, ali granitna obrana Arbanasa bila je neprobojna. Arbanasi su prvi poveli preko već spomenutog Petanija, Zemunik je u život vratio kapetan Ivan Buljat . Arbanasi se ponovno vraćaju u vodstvo preko Ivana Anića.

Derbi susret odigrali su Novi Bokanjac  Bim Perica i Osam mladi. Nedostatak Tonija Čuline u vršku napada i Mate Krnčevića u voditeljskoj ulozi slutilo je da Osam mladi nema previše izgleda. S takvim odnosom snaga Osam mladi su podredili igru obrani te Novom Bokanjcu prepustili posjed. Sav posao takve taktike pao je na pleća mladog Luke Paleke koji je morao briljirati što je na kraju i uspio. Svojim bravuroznim obranama pripomogao je svojoj momčadi prolazak u iduće kolo. Dugo je na semaforu bilo 1:1 da bi tek u sam smiraj susreta Dominik Buljat postigao pogodak za prolaz Osam Mladi.

OSAM MLADI
Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: