Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Bolja i konkretnija Varoš pala u završnici!!

Vijesti

Bolja i konkretnija Varoš pala u završnici!!

Bolja i konkretnija Varoš pala u završnici!!

MNE Veruda – MNK Varoš 6:5 (3:3)

Šokantno jutro za sve ljubitelje futsala u Zadru. Dominantna Varoš koja je cijeli susret imala posjed,igru ali nažalost ne i završnicu ispala je od domaćina Verude.

Sumnjive sudačke odluke, rekli bismo domaćinske ovaj susret odvele su u neočekivanom smjeru gdje se domaćin bolje snašao.

Varoš je u susret krenula dobro, imali su dosta prilika ali rani i neočekivani pogodak domaćina odveo je ovaj susret na domaćinski mlin. Vratar Verude poslao je rukom loptu na vrh šesterca gdje se vratar varoši nije najbolje snašao i igrač Verude glavom zabija za 1-0.

Nakon toga do kraja poluvremena gledali smo samo jednu ekipu na terenu , Varoš je sjajno pritiskala verudu ali nažalost bez uspjeha.

Domaća ekipa nije spojila dva dodavanja većinu susreta , igrao je samo vratar koji je slao duge lopte na šesterac varoši.

U drugom poluvremenu Varoš je krenula po polufinale , probuđeni Renato Nović pretvorit će se iz heroja u tragičara.

Luka Jurlina vratio je susret u egal na izvrsnu asistenciju danas ponajboljeg igrača varoši Dragana Župana , nakon toga Renato Nović iz daljine pogađa za preokret .

Nakon time-outa Veruda je krenula malo konkretnije, na stari recept poslali su loptu na vrh šesterca gdje vratar varoši izlazi po loptu i između dva gostujuća igrača ne uspijeva uhvatiti loptu(faul na vrataru) , na nevjericu čitave publike sudac dosuđuje šesterac za Verudu. U tom trenutku zbog prigovara je isključen Marko Vukić.

Varoš je nakon šokantne odluke suca upala u “crnu rupu” koju Veruda još jednom koristi i u dalji vratarev kut sjajno pogađaju za veliki preokret.

Varoši nije ostala druga opcija osim da igraju s vratarem-igračem. Pet sekundi prije kraja Renato Nović zabija za izjednačenje i vodi utakmicu do ruleta šesteraca.

Nažalost svi su bili točni do posljednjeg šesterca kojeg je nesretno promašio Renato Nović.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: