Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

[Finale 5. HMNT Antonio Jurjević] Varoš brani naslov, Slađo spremio iznenađenja

Vijesti

[Finale 5. HMNT Antonio Jurjević] Varoš brani naslov, Slađo spremio iznenađenja

[Finale 5. HMNT Antonio Jurjević] Varoš brani naslov, Slađo spremio iznenađenja

Peto izdanje Humanitarnog malonogometnog turnira Antonio Jurjević došao je svom kraju. Dvije momčadi su ostale u borbi za prestižni pehar i vječni upis na zid. Hoće li se Ploča po prvi puta ili Varoš Zara dental centar po treći put okititi zlatom na Jurjeviću.

Sve je spremno za večerašnji okršaj na Višnjiku, a program otvaraju u 19:30 Idassa Vina Vinketa i Kontrol biro Auto Rogić.

MNK Idassa Nadin Vina Vinketa – MNK Kontrol biro Auto Rogić 19:30h

Utakmica za treće mjesto ovogodišnjeg Jurjevića slobodno je moglo biti i finale. Dvije momčadi koji igraju dobar i čvrst futsal dogurali su do polufinala no ipak su poraženi. Bit će to prava utakmica i borba za 3. mjesto u kojoj nitko ne želi izgubiti i kući otići s drvenom medaljom.

Kapi s jedne strane i Bašo s druge svakako će dignuti intenzitet igre koja će često sudački dvojac dovoditi do ludila. Možda neće biti tako, ali balet sigurno neće biti.

MNK Varoš Zara dental centar – MNK Ploča 20:30h

Bit će to prava tehnička utakmica u kojoj će koncentriranija momčad odnijeti pobjedu. Da se greške ne praštaju znaju svi, a u ovoj utakmici greške mogu biti preskupe pa su oba tabora odradila treninge psihološke stabilnosti.

Varoš brani naslov, Ploča želi uzeti naslov – ima li bolje pozivnice da se posjeti, uz sve epidemiološke mjere, ovaj futsal spektakl.

U nastavku donosimo i izjave voditelja Varoši i Ploče, Marka Vukića i Slađana Matuline.

Marko Vukić – Nadam se da ćemo se uspjeti još jednom upisati na zid pobjednika

Varoš brani naslov, može li Ploča pomrsiti račun?

Marko Vukić: Da branimo naslov ove godine, respektiramo svaku momčad protiv koje igramo pa tako i Ploču jer nije slučajno da igraju dva puta finale ovog turnira!!

Je li roster Varoši kompletan, ima li izostanak?

Marko Vukić: Roster Varoši je kompletan nema nijedan izostanak i svi igrači su spremni za utakmicu

Zna se da je obrana naslova teža od osvajanja, je li Varoš mentalno spremna?

Marko Vukić: Tako je, najteže je obraniti naslov jedan veliki teret je na našim leđima, ali nadam se da ćemo se uspjeti još jednom upisati na zid pobjednika.

Slađan Matulina – Uloga favorita je na njihovoj strani,

Ploča je u finalu protiv starih znanaca i branitelja naslova Varoši. Može li se Ploča othrvati Varoši?

Slađan Matulina: Znamo snagu ekipe Varoši, osvojili su već ovaj turnir, samim time i uloga favorita je na njihovoj strani, ali isto tako i mi znamo koliko vrijedimo i napravit ćemo sve u sportskom smislu kako bi svoje šanse, kojih će biti iskoristili na pravi način.

Hoće li biti kakvih taktičkih iznenađenja i ima li izostanak?

Slađan Matulina: Za ovakve utakmice taktika je manje bitna pogotovo što poznajemo protivnika i njihov način igre, nama je bitno da mi budemo ponovno izvan granica svojih mogućnosti, što neće biti lako s obzirom na snagu protivnika kojeg respektiramo. Izostanaka ima, ali smo i tako “ranjeni” dosad pokazali kako kolektivnom igrom možemo daleko dogurati.

Može li se Ploča upisati na zid osvajača?

Slađan Matulina: Momci su pokazali svojim trudom i zalaganjem da mogu igrati protiv svakog i ovo je njihova zasluga i nagrada što smo ušli u finale. Lijepo bi bilo upisati se na zid, to nam je san, hoćemo li ga dosanjati vidjet ćemo, ali naglašavam, mi ćemo se boriti večeras i dati i zadnji atom snage kako bi osvojili turnir koji je mnogima u zadarskoj županiji, a i šire prirastao srcu pa što nam dragi Bog da.

Foto: Humanitarna udruga “Antonio Jurjević”

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: