Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XIII. kola 1. ŽMNL

Najava XIII. kola 1. ŽMNL

Tek kad se počelo igrati vidjelo se koliko su nedostajale vikendi u Mocirama, više od leda u viskiju. Nova runda prve lige nas čeka i svatko ima svoju računicu pa krenimo redom.

GAUNI-PLOČA; biogradske vlasti su dozvolile nastup Gaunima u Biogradu i odmah utakmica ima dimenziju više jer je poznato koliko je domaćin opasan u svom dvorištu. Ploča je momčad s glavom i repom i znamo da Matulina ima protuotrov za ribice. Sad hoće li im to nauditi ostaje da se vidi u petak.


BILI BRIG-SVETI ANTE; ranjeni sveci su pružili reklo bi se zanimljivu partiju kontra KB no ulov je bio nikakav. Bili Brig je dosta nespretno ispustio bod(ove) i već sada traži iskupljenje. Sigurno je da oprez i respekt stanuju u oba zadarska kvarta i da će se pobjeda znati proslaviti, ipak je subota znate i sami.


PRIMORAC-IDASSA NADIN VINA VINKETA; lakše od očekivanoga je Idassa prošla kroz Poljica i s velikom dozom samopouzdanja idu na Primorac. S njihove strane je primjetna dobra igra no i loša realizacija i možda je vrijeme da se snajperi kod Stipe Vujevića poprave.


SAMBA-VAROŠ ZDC; najugodnije iznenađenje lige dolazi iz Poličnika gdje stanuje Samba. Momčad koja skuplja bodove i pobjeđuje dočekuje Varoš, lidera prvenstva. Remi u prošloj rundi Luki Jurlini i društvu nije bio u planu iako su na koncu bili zadovoljni. Prognoze za ovaj meč idu na Varoš kao na apsolutnog favorita no Samba je mnogo puta sve te prognoze, u stilu Crvene jabuke, bacila niz rijeku.


KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ-VRSI RN
; dosta začuđujuća je pozicija Vrsi s obzirom na kvalitetu rostera i možda je vrijeme da se počne pobjeđivati. Naravno da će ici teže jer ih čeka vjerovano najuigranija ekipa lige Kontrol Biro. Odlika Vrsi je da često iznenade sebe i odigraju mimo očekivanja no Zanki i njegovi kumovi znaju kako se igra na rezultat i na pobjedu.


POLJICA-PUNTAMIKA; da utakmica traje desetak minuta titula bi vjerovano išla put Poljica jer je to period kad Vučkovići idu dobro no kasnije padaju i tu dolazi do problema, vidljivih na ljestvici. Može li Puntamika nastaviti uspješan niz i upisati novi trobod ili će Poljica svoje znanje pokazati kroz cijelu utakmicu, iako će nešto o tome pitati Simu Lovretića i njegovu family.


STANOVI-MURVICA; derbi kola u večernjem top terminu igraju Tumina bojna i Miminine kamiondžije. Ako gledamo sa strane riječ je o podjednakim ekipama gdje mogu milimetri odlučivati i ako iti jedan pojedinac iskoči njegova ekipa je u prednosti. Sa strane Stanova velike nade se polazu u Filipa Sentića dok Murvica ima novog mladog dragulja Martina Suraća.


TIN-PLOVANIJA; šlager u rangu festivala u San Remu nas čeka u posljednjoj utakmici kola. Četiri puta zaredom je teško, čak i dva put je teško, pobijediti. Sve je to uspjelo Juriću i njegovoj vojsci no slijedi ispit koji para “gaće”, slijedi mega Tin. Pjesnicima je za pobjedu nekad dovoljno i igra bez zamjene da se upiše pobjeda iako mislimo da Tiho Knežević ovaj put neće morati uvoditi torbu u igru. Šalu na stranu, čeka nas dvoboj za prste polizati

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: