Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

Pretposljednje kolo “jeseni”, hvataju se zaleti i sto bolje pozicije prije prelaznog roka.. Imamo dosta zanimljivih utakmica pa krenimo redom.


VAROŠ ZDC-KONTROL BIRO..apsolutni derbi kola koji podsjeća na melodije hrvatskog Jadrana u najboljim danima. Varoš, mora se priznati, ulazi kao favorit iz razloga sto su kompletniji i širi u rosteru. Dino Kevrić nam se u razgovoru požalio na tanak kadar no imena poput Bašica i Zankija uvijek pozivaju na oprez, nešto slično kao tabla na ulazu u dvorište gdje vas čeka “veseli” pas. No dobermani iz Varoši znaju da ih ne čeka kompletan KB no neka igra počne.


PUNTAMIKA-PRIMORAC..obitelj se poskliznula prošli vikend i čekaju iskupljenje. No na drugoj strani stoji opasni Primorac koji lijepo igra, ali neefikasno i zbog toga pišu poraze. Po svim parametrima subota navečer nudi dobar dvoboj u kojem bi se mogle vidjeti majstorije Dunića, Gagule i ostalih.


PLOČA-TIN…ukoliko ne zaspu zbog kasnog termina mali derbi kola će razbuditi mnoge. Najavljeni izostanak Nina Jurjevića bi trebali nadomjestiti Volpi i Kresović, dva bisera s Ploče, dok Tin napada sa svim svojim oružjem. Deni Kolega se vratio u formu što za sve protivnike znaci opću opasnost.


SVETI ANTE MS EXPRESS-POLJICA..drugoligaški termin u nedjelju u podne će spojiti stare znance. Poljica su se malo trgla s pobjedom i ulovom iz prošlog kola dok Sveti Ante polako nalazi formu. Možda bi rani zgoditak usmjerio utakmicu ka pobjedniku no čekajmo nedjelju.


IDASSA NADIN-GAUNI..mlada momčad iz Biograda je malo oživila i uzela bod i sada traže više od toga. Idassa je u odličnoj formi što pokazuje s odličnim izvedbama no ako mladi lavovi ugrizu na vrijeme moglo bi biti svašta opasnoga. Repić vuče Vinketinu lokomotivu i za sada to ide dosta dobro.


MURVICA-PLOVANIJA..stao je niz s trafostanice od četiri pobjede i s nestrpljenjem se čeka dvoboj s Murvicom. Društvo s ulaza iz grada se unatoč skraćenoj rotaciji “koprca” i skuplja bodove prije najavljenih pojačanja. Plovanija se neće predati ni pod razno i znamo da nas čeka dobar i zanimljiv susret.


STANOVI-SAMBA…Tumina bojna je bez pobjede u nastavku i u Sambi vide pravu priliku za trobod. No, isti plan imaju u Poličniku u momčadi koja ima glavu i rep što je vidljivo na tablici. Olakotna okolnost za Stanove je povratak Ivana Markovića u roster s kojim dobivaju na širini i kvaliteti.


VRSI-BILI BRIG…pravi derbi začelja momčadi koje su, blago rečeno, u užasnoj formi. Bez pobjede i s nizom upitnika čeka se dvoboj iz kojeg će pobjednik prodisati bez Bronhija. Puno toga će ovisiti o sastavima koji će istrčati i tu možda treba tražiti slavodobitnika.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: