Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

5.klubova u borbi za naslov u 3.B ŽMNL

3. LIGA B

5.klubova u borbi za naslov u 3.B ŽMNL

5.klubova u borbi za naslov u 3.B ŽMNL

13:00

Sukošan-Deportivo la Murvica

Sukošan čeka zahuktali stroj Marka Šarića koji je Suhovarama prošlo kolo udjelio čak 9.pogodaka. Deportivo ide po sva tri boda dok ovaj rani termin u vrijeme ručka sukošancima zadaje glavobolje.

14:00 Crvene Kuće-Krneza 

Crvene Kuće nakon vaterpolskog rezultata prošlo kolo (8:6 poraz) dočekuju prvog favorita za naslov-Krnezu. Krneza bodove ne prosipa lako , u ovaj susret ulaze kao prvoplasirana ekipa i prava na kiks jednostavno nemaju , jer iza leđa ih čeka pet ekipa koje su spremne za vrh.

15:00 Mali Pariz-MNK Pag

Mali Pariz čeka pravi izazov , zahuktali Pag u zadnjem susretu polusezone ide po sva tri boda i nada se kiksu Krneze i Futsal Murvice. Malom Parizu ide na ruku što već nekoliko dana puše olujna bura , hoće li paški most biti otvoren???

16:00 Suhovare 2017-Termin

Suhovare muku muče s pronalaskom vratara. Nakon odlaska Sture ostali su bez čuvara mreže. Ali usprkos tome napadčki dio ekipe funkcionira fantastično što se vidi iz kola u kolo. Termin lagano ali sigurno hvata priključak s vrhom tablice ,play off im je udaljen 10.bodova ali ima se još puno igrati.

17:00 Debeljak-MNK Zemunik 

Pretposljednji Debeljak dočekuje iznimno neugodnu ekipu Zemunika. Zemunik je na samom vrhu ljestvice i malo ih dijeli do prva dva mjesta. Ovaj tjedan zapalili su instagram s novim pojačanjem(razlog pada instagrama). Debeljak u punom sastavu je jako dobra ekipa i trenutno stanje na tablici za njih je nerealno.

18:00 Azine-Futsal Murvica

Azinama je ovaj susret borba za ponos dok je murvičanima kiks zabranjen. Azine su pri dnu ljestvice i teško pronalaze pravu formu. Ni Futsal Murvica nije briljirala u nastavku prvenstva ali upisala su obadvije pobjede i jedino to je bitno. 

19:00

Jadran Vrsi-Dasiaddo

Derbi začelja ljestvice ostavljen je kao šlag na tortu za kraj futsal dana na Bilom Brigu. Jadran cilja na pobjedu i na priključak sredini ljestvice. Dasiaddo se muči cijele sezone i ova pobjeda bi im stvarno puno značila.

More in 3. LIGA B

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top