Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XII. kola 2. ŽMNL

Sinjoretovo je došlo do bodova bez da su oznojili dres, naime Rupalj je odlučio “odmoriti” ovaj vikend.

Derbi kola je odigran između Kanele i Konobe Nikol u kojem je od samog starta ipak bila jednosmjerna ulica, u pravcu konobe. Stipe Čirjak je već u prvom napadu svojim zgoditkom nagovijestio kako će utakmica teći. Duži roster i veći motiv je bio presudan da se na centru zapjeva pobjednička “op stani stani”.

Bajka s Ugljana još traje, pobjeđuje se i slavi. Višnjik, iako oslabljen, je većim dijelom utakmice bio u prednosti koju je Ugljan uvijek stizao i u posljednjoj minuti na krilima braće Lucin i prestigao. Igra s vratarem u polju je bio dvosjekli mač za Višnjik, na kraju poguban za bodove.

Napokon sui zatonske mokronje s osmijehom ispratili utakmicu svoje momčadi. Upisana je sigurna pobjeda nad Brodaricom koja je većinom izborena u prvom dijelu. Nastavak je donio buđenje Brodarice no Špar je svoj gol začarao kao čarobnjak iz Oza i bitni bodovi putuju u Saturnus.

Tvrdo i napeto je bilo u srazu Paklenice i Tornada gdje se osvajao svaki metar terena. Utakmica s malo golova no to nije omelo Juricu Šindiju da pogodi oba puta i Bibinjcima donese pobjedu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: