Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

Najava XIII. kola 2. ŽMNL

Sveta, presveta Serie B naizgled nudi mirne dvoboje, bez velikih derbija. Krenimo redom..

BRODARICA-VIŠNJIK..gradski derbi je slamka spasa Višnjiku da uhvati dvicu prije pauze, pogotovo nakon gorke pilule iz prošlog vikenda. Brodarica igra svoje klasično toplo hladno, malo gubi malo pobjeđuje i nikad se ne zna što možemo očekivati. Uglavnom, znamo da Tomanova haubica mora biti spremna ukoliko “pet nebodera” želi do pobjede.

RASTANE KANELA-RUPALJ..Kanela drži poziciju broj dva, toliko željenu, i ne misle je pustiti. Pobjeda u derbiju je dala krila bez Red Bulla i žele nastaviti niz, zasad četiri pobjede. Rupalj bi se, ako nema balota, trebao pojaviti i pokušati pomrsiti račune favoritu, velikom favoritu.

SINJORETOVO-ZATON..lideri su uzeli prijestolje kao Rusija Krim i ne puštaju ga. Pobjeđuju i kad ne igraju, a ovaj vikend ih čeka Zaton, rasterećen i bez pritiska rezultata. Zna se da su takvi najopasniji no mogu li nauditi Sinjoretovu? Na prvu sudeći teško no sport je zanimljiv jer je nepredvidiv, stoga…

YOUNG BOYS-PAKLENICA..boysi su za sada najveći dužnici lige glede rezultata i vrijeme je da krenu, samo ni Paklenica nije ponosna na svoje bodovno stanje. Krasi ih dobra igra koja traje, nažalost po njih, samo jedno poluvrijeme. Moguće je da gledamo jednu dobru i zanimljivu utakmicu i tko bolje reagira mogao bi do punog plijena.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: