Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XIII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XIII. kola 2. ŽMNL

Spušten je zastor na jesen u Serie B, Sinjoretovo se pokazao kao najbolji do sada.


TORNADO BIBINJE-KONOBA NIKOL 4:2..tvrda i nadasve odlična utakmica u bibinjskoj kući sporta s dva različita poluvremena. Konoba Nikol je dosta toga diktirala u prvom dijelu, čak i vodila. No nastavak nudi probuđeni Tornado i upisivanje bitnih bodova za “proljeće”.


BRODARICA-VIŠNJIK 1:4..prava ratnička borba u kojem se išlo na glavu za svaku loptu Očekivano, Višnjik je imao posjed lopte no ni šanse Brodarice nisu bile za baciti, dapače. Iako je Danijel Toman upisao oko 30ak šuteva pogodio je dva puta, pokazalo se dovoljnim za nove bodove družine Danija Milina, vidno promuklog nakon pira.


RASTANE KANELA-RUPALJ 17:2. da, dobro ste pročitali. Kanela je čak 17 puta probušila Rupalj i što reći o toj utakmici. Na stranu zasluženo zadovoljstvo u Raštanskim redovima no ovakve utakmice nikome ne trebaju, ponajmanje jednoj ozbiljnoj ligi.


SINJORETOVO-ZATON 4:1..usprkos odličnom izdanju Zatona bodovi ipak putuju u dvorište jesenskih prvaka. Blaž Katuša je namjestio nišanske sprave i iako je vratar Špar imao nekoliko solidnih predstava više od pristojnog poraza se nije moglo. Fešta u Marina je mogla početi.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: