Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XV. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XV. kola 1.ŽMNL

Izvještaj XV. kola 1.ŽMNL

Kazaljke su stale, jesen je kalendarski počela no kod nas je gotova. Kontrol biro Auto Rogić drži prijestolje na tri tjedna.


GAUNI-PUNTAMIKA 3:5..veliki bodovi putuju iz Biograda na Puntamiku. Ribice su po svom dobrom običaju povele, i to dva puta, no onda polovicom nastavka staju i dopuštaju obitelji da se razmašu i upisu novu pobjedu.


SAMBA-MURVICA 2:8..što reći o utakmici gdje je na obje klupe bio jedan zamjenski igrač, skupa i gdje Samba vjerojatno nikada neće nastupiti u ovom sastavu, niti na terminu. Sam početak je pripao Sambi no sve ostalo je otišlo put Murvice, čak osam puta.


VRSI RN-POLJICA 3:3..opet bez zamjene, s golmanom u četvorci, Vrsi pišu hrabri bod kontra Poljica. Mirisalo je na pobjedu Vučkovića no Karlo Perinić je rekao STOP, dva njegova gola su bila dovoljna za remi uz neuništivog Slobodana Marušića Ribu na golu Vrsi.


PRIMORAC-SVETI ANTE MS EXPRESS 0:2..skraćena rotacija u oba tabora je uzrokovala vjerojatno najdosadniju utakmicu kola. Sveci su imali posjed no Primorac se kvalitetno branio i nije bilo neke štete po gol Miletića. Ipak su svojim greškama dopustili da dvojac Lipotica-Šare poentiraju upišu bodove koji se pamte dok je sve ostalo za zaborav.


KONTROL BIRO-STANOVI 3:2..ljepotica kola je ostala u Kevrićevom dvorištu i tako su zadržali vrh. Pametnom igrom su dolazili do gola i poentirali, pogotovo s vratarem u polju. Ipak imali su i Stanovi što za reći no manjak koncentracije ih je koštao makar boda. Ovako ostaje se rekuperati i čekati nastavak.


TIN-IDASSA NADIN 0:6..gotovo nestvarno djeluje krajnji rezultat i podatak da Tin nije postigao zgoditak. Idassa se orijentirala na čvrsti blok i kontranapade u kojima je prednjačio Stipe Čačić i do vrha su napunili mrežu Tina kojem je očito puno nedostajao Toni Katalinić.


PLOČA-PLOVANIJA 4:1..kraljevi termina s Plovanije su naišli na nagaznu minu na Ploči i upisali poraz za kraj prvog dijela. Tko će kome ako ne svoj svome, stara poslovica je to koja se pokazala istinitom. Luka Kresović, dijete Plovanije u dresu Ploče, je dva puta pogodio i tako olakšao put svojoj ekipi do pobjede i 30og boda.

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: