Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Nema Pazi,samo gazi !

Vijesti

Nema Pazi,samo gazi !

Nema Pazi,samo gazi !

Svaki pravi pratitelj zadarskog futsala prepoznao je o kojoj se ekipi radi samo iz naslova.

U novoj rubrici razgovora s čelnim ljudima zadarskih futsal ekipa ➡️ Predstavljamo vam MNK Višnjik i njihovog voditelja Đanija Milina !!

Đaniju smo postavili nekoliko teških pitanja na koje je on odgovorio u rekordnom roku , u radno vrijeme vozač hitne pomoći a u slobodno ratnik i vođa trupa s Višnjika.

Futsal Zadar : Vaša pojačanja predstavljena su na spektakularan način , odakle ideja o pet nebodera?

Đani:Hvala Vam na tome, sve što radimo trudimo se odraditi na dosta visokom nivou. Gledajte kakva pojačanja takvo i predstavljanje, mišljenja smo da smo stvarno doveli 5 vrhunskih igrača i što je još bitnije 5 vrhunskih prijatelja u klub, u našu zajednicu, i pošto su simbol našeg kluba i kvarta 5 nebodera, ideja je došla nekako sasvim logično.

Futsal Zadar: Višnjik proživljava renesansu u posljednjih nekoliko sezona, tko je zaslužan za to ?

Đani: Ponajviše je zaslužan izlazak u kasnim noćnim satima(haha) u kojem san upoznao moju desnu ruku, Antonia Tonca Tomljanovića, odnosno kamen temeljac ovoga kluba, koji je u neprekidnoj suradnji samnom van terena i na terenima zadarske županije. Pogodio je s dovođenjem mladih i ambicioznih igrača, gladnih pobjeda i žednih uspjeha i brdo pive haha.

MNK Višnjik

Futsal Zadar:Jeste li zadovoljni s trenutnim stanjem na tablici ?

Đani: Pa gledajte, uvik može bolje. Ciljamo uvik na prvo misto, ali spletom nesretnih okolnosti u bitnim utakmicama na početku sezone doživili smo dva gorka poraza te smo se nadali da ćemo polusezonu privesti s najvećim brojem bodova u nadolazećim utakmicama, međutim u predzadnje kolo smo ušli desetkovani i tako smo izgubili još 3 boda koja su nam bila od krucijalne važnosti. 

Futsal Zadar: Kao cjelina sjajna ste klapa na terenu,možete li do kraja sezone zasjesti na prvo mjesto ljestvice?

Đani: Slažem se. Pokušavamo se okupljati u što većem broju, kako na terenu tako i van terena što je primarni cilj da se stvori zajedništvo i klapa, te ugodna atmosfera u klubu. Naravno, kao i svakom klubu želja nam je osvojiti prvo misto, odnosno neometano ući u viši rang natjecanja, a na nama ostaje da damo svoj maksimum i budemo strpljivi u nadolazećoj polusezoni. Što Bog da i sreća junačka! 💪

Đani Milin


Futsal Zadar: Što vam donosi budućnost, kakva očekivanja imate ako uđete u prvu ligu?

Đani:

Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti biti u punom sjaju prve lige. Konkurencija je jaka, ali ako uđemo u prvu ligu s ovakvim rosterom očekujemo puno i definitivno se borimo za prvih 8 u ligi.

Ovim putem bi se zahvalio svojim suigračima, odnosno prijateljima s kojima skupa živim za ovaj klub i bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zauvik #forzaVišnjik!! 💪

⚪ NEMA PAZI, SAMO GAZIII 🔴

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: