Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVI. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XVI. kola 1. ŽMNL

Najava XVI. kola 1. ŽMNL

Stiglo nam je i proljeće u studenome, naravno ne kalendarski, ali je futsal proljeće.


GAUNI-SVETI ANTE MS EXPRESS..večeras sve kreće iz Biograda gdje gostuju sveci sa Smiljevca. Gauni su dobro trgovali, uostalom i iz večerašnjeg protivnika su doveli dvojicu i žele što prije pobjeći s posljednjeg mjesta. Dosta novi roster je i na Smiljevcu i tko prije pohvata konce lakše će do bodova.


KONTROL BIRO-SAMBA..život KB bez Josipa Basica počinje od subote, a plesni korak im želi pokazati Samba. Naravno u redovima Dina Kevrića ostalo je lijepog štofa od kojeg se mogu sašiti najljepša odijela, dokaz tome je i liderska pozicija. Samba je za sada nepoznanica pa valja biti strpljiv glede prognoza.


POLJICA-VAROŠ ZDC..Poljica su pred kraj jeseni malo pomalo uhvatili formu no pravi ispit im slijedi od “zubara iz Monaca” koji su odradili vrhunski posao u prelaznom roku. Sigurno da je Varoš apsolutni favorit no Poljica su puno puta pokazala da znaju igrati i s najjačima.


PRIMORAC LJUBAČ-VRSI RN..bilo je povuci potegni glede Primorca hoće li nastaviti igrati no prevladao je zdrav razum i eto nam još uvijek giganta iz Ljupča. Test im stiže iz Vrsi koji sigurno žele popraviti loš dojam iz prvog dijela. Solidan roster s kojim raspolažu Vrsi su zalog boljem plasmanu no to tek treba pokazati.


TIN-PUNTAMIKA…Tin se malo rekuperao kroz prelazni rok i mislimo da je pred Tihom manje muka i strepnji glede sastava. Puntamika je ostala bez svog djeteta, Nina Vukoše i tek treba vidjeti kako će novaci u svlačionici reagirati. Iako imena poput Ješe,Fatovića..lijepo zvuče, koliko lijepo za Tin vidjet ćemo u nedjelju.


MURVICA-PLOČA..derbi kola u 20 sati igra redizajnirana Murvica sa svim svojim vedetama i novim licima te hit jeseni Ploča. Mnogi su već zube slomili na Ploči i sigurni smo da pušu i na hladno u Murvici.


PLOVANIJA-IDASSA NADIN..Div s trafostanice piše odlaske, piše i dolaske, no kad se zbroji dođe na isto. Kvaliteta koju ima Ivan Jurić je široka i pravi ispit tome je raspoložena Idassa Nadin koja je u ludom naletu pobjeda. Stoga nas očekuje odličan dvoboj koji će nas zakovati za stolicu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: