Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

Najava XIV. kola 2. ŽMNL

Dvanaest veličanstvenih je ostalo u velikoj Serie B, svatko sa svojim snovima, pa krenimo redom.


TORNADO BIBINJE-RUPALJ..vamos rupljanosi su ozbiljno shvatili misiju spašavanja i dosta dobro su popunili igrački kadar. Pravi test je u Bibinjama u dvorani gdje su i jači padali no neke pozitivne struje pusu iz Ruplja.


KONTRA-PAKLENICA..novi predsjednik ispod Velebita je za početak obećao opstanak u ligi, pompozno je najavio svoju kampanju u stilu Jakobušića i prvi korak je otupiti Kontru. Prvi, ali težak jer je Kontra sve samo ne lagana i valja očekivati zanimljiv dvoboj.


RASTANE KANELA-ZATON..otvorenih očiju se sniva san u Raštanima, san zvan prva liga i svaka utakmica im je kvalifikacijska na tom putu. Prva prepreka je Zaton, momčad sa svojim nadanjima i računicama i naravno, brigama. Uglavnom bijela zastava ne dolazi u Mocire.


UGLJAN-BRODARICA..slične ekipe koje u rosterima imaju igrače koji su nastupali za oba kluba, nekako najviše strši ime Šime Perica jedne od legendi Ugljana. Stanje pred ovaj mali derbi je takvo da je Ugljan u borbi za povratak u prvu ligu dok redizajnirana Brodarica želi miran plov i promociju mladih igrača.


YOUNG BOYSI-KONOBA NIKOL..boysi su prosuli puno bodova i već previse zaostaju za svojim prvobitnim ciljem, povratkom u društvo najboljih. Međutim ima još utakmica, a prva u nizu je Konoba Nikol, momčad koja je pri kraju jeseni malo posustala i kompromitirala položaj na tablici. Stoga je ovo prigoda i jednim i drugima da se vrate na staze koje žele.


SINJORETOVO-VIŠNJIK..slučajno ili ne derbi kola se igra u prvoligaškom terminu.SuperSinjoretovo dočekuje megaVišnjik u dvoboju koji možda uzima najviše zanimanja u sve tri lige. Pojačanih pet nebodera ne krije svoje ciljeve dok kvart bez igrališta čvrsto drži jedinicu i tu misli i ostati.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top