Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Zadarski derbi u Domu sportova!!

Najave utakmica

Zadarski derbi u Domu sportova!!

Zadarski derbi u Domu sportova!!

Danas s početkom u 19:00 igra se jedan od najvećih derbija hrvatskog futsala. U izravnom dvoboju za prvo mjesto sastaju se Futsal Dinamo i Olmissum. Jedni od glavnih aktera ovog susreta su Josip Jurlina i Toni Vučković. Obojici smo postavili nekoliko pitanja prije samog susreta koji će poslužiti kao uvertira u derbi.

Josip Jurlina

Futsal Zadar: Tvoje mišljenje o protivničkoj ekipi?

Josip Jurlina: Futsal Dinamo je odlična ekipa puna vrhunskih igrača ,igraju doma pred svojim navijačima i sigurno imaju veliku želju da nas pobjede,na nama je da im to ne dozvolimo .

Futsal Zadar: Reci nam nekoliko riječi o Toniju Vučkoviću.

Josip Jurlina: Toni Vučković, prije svega moj prijatelj,ali na terenu nema prijateljstva,odličan igrač,vjerujem uskoro i reprezentativac,u zadnjoj utakmici zabio 4 gola što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti.

Josip Jurlina

Futsal Zadar: Po tvom mišljenju , tko će pobijediti večeras?

Josip Jurlina: Olmissum!!

Futsal Zadar:Tvoje mišljenje o protivničkoj ekipi?

Toni Vučković: U srijedu nam u goste dolazi Olmissum. Branitelj naslova i vrlo kvalitetna ekipa što su i pokazali nedavno u Ligi prvaka. Bit će to teška utakmica ali uz pravi pristup svih 40 minuta nadam se da će bodovi ostati u Zagrebu.

Futsal Zadar: Reci nam nekoliko riječi o Josipu Jurlini .

Toni Vučković: O Josipu Jurlini još iz doba Mocira i zadarske lige mogu reći samo pohvale. Od tada samo nastavlja napredovati, već je i standardni reprezentativac. Želim mu sve najbolje ali i naravno da se iz Zagreba u srijedu vrati bez bodova.

Toni Vučković

Futsal Zadar: Po tvom mišljenju , tko će pobijediti večeras?

Toni Vučković: Vjerujem da će uz podršku s tribina bodovi ostati u Zagrebu.

Toni Vučković bit će jedna od najvećih prijetnji po gol Olmissuma. Prošlo kolo zabio je 4.pogotka Crnici , to nam je dokaz koju kvalitetu Toni posjeduje.
S druge strane protivnik mu je mlad a iskusan igrač Josip Jurlina. U svojim nogama ima nastupe za reprezentaciju, vrhunske utakmice u Ligi Prvaka. Često je čovjek odluke. Ovaj susret dolazi u pravo vrijeme jer su zadarski igrači u top formi!!

Susret nažalost neće biti popraćen televizijskim prijenosom, utakmicu možete pratiti preko youtube-a ➡️https://youtu.be/DnZAyQCQl0o

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: