Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XIV. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XIV. kola 2. ŽMNL

U derbiju svima po bod, Kanela nije iskoristila poklon bon vodećih.


TORNADO BIBINJE-RUPALJ 6:5..kao što smo najavljivali Rupalj je odlučno krenuo u misiju spašavanja i bio je korak od makar boda u vrućoj bibinjskoj dvorani. Štoviše, mogu žaliti za pobjedom jer su u dva navrata imali prednost no glavni krivac za njihov poraz lezi u Matiji Osmančeviću.


KONTRA-PAKLENICA 2:2..svakome po poluvrijeme je krajnji epilog ovog dvoboja iz donjeg doma. Paklenica je krenula furiozno i stekla finu prednost od plus dva gola. No Kontra pokazuje zašto se nikad ne predaje i odustaje te je do kraja sve stigla, ali ne i prestigla.


RASTANE KANELA-ZATON 3:3..Kanela je kao apsolutni favorit ušla u ovaj dvoboj i sam početak je to i opravdao. Dva lagana gola su izgledala kao bingo i sve je vodilo ka smjeru pobjede. No hrabri zatonski jurišnici predvođeni Lukom Vukčevićem i Ivanom Bašićem, inače vrsnim košarkašem Diadore, su sve stigli i prestigli. Senzacija je mirisala u zraku, a da do nje ne dođe pobrinuo se Perković svojim zgoditkom za poravnanje i kakav takav mir u kući.


UGLJAN-BRODARICA 2:2..kolo “ikseva” su upotpunili i ove dvije momčadi, svak sa svojom tugom i radosti. Ugljan je na pogon Tomislava Lucina dva puta vodio i bio blizi pobjedi no ljevica Josipa Lončara je donijela bod Brodarici. Iako ostaje žal za pobjedom u oba tabora nitko nema ništa protiv remija.


YOUNG BOYSI-KONOBA NIKOL 4:3..ljepotica kola je otišla na stranu hrabrih boysa iz Smilčića. Iako su čak tri puta bili u minusu momci Nikole Ilića su svaki put smogli snage da stignu i na koncu prestignu prednost Konobe Nikol. Iako nije postigao pogodak Mateo Šušak je odrađivao lavovski posao uz svesrdnu pomoć Ivana Ljutića. Nakon dugo vremena čula se pjesma iz svlačionice boysa, zaslužena.


SINJORETOVO-VIŠNJIK 2:2..superderbi kola je uz mnoštvo očekivanja donio istu metu, isto odstojanje. Višnjik je krenuo furiozno, rano vodstvo, kontrola igre i samo splet okolnosti je držao Sinjoretovo na minus jedan. No pred kraj prvog dijela otupili su napadi, laka konjica sa Sinjoretova je došla do daha i vratila sve na početak. Nastavak je donio borbu za svaki metar terena u kojem je lider za nijansu više pokazivao i golom Ante Vukorepe došao do prednosti. No kljuc na utakmicu svojim drugim zgoditkom stavlja Bruno Orlović i na kraju svakome po bod, zasluženo.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: