Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIV. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj XIV. kola 3. ŽMNL

Izvještaj XIV. kola 3. ŽMNL

Kolo u kojem su favoriti padali kao kruške donijelo je napetost u nastavku prvenstva.

Skupina A

Sv. Ante Visočane – Ražanac – kapetan Tomislav Ivaz vodio je svoju momčad do uvjerljive pobjede postignuvši tri pogotka. Vraća se Ražanac na pobjedničke staze i sad je na njima da seriju produže.
Škabrnja – Mala Rava – čvrsta utakmica tek je u drugom poluvremenu odredila pobjednika, a Škabrnja je objeručke prigrlila tri boda.
Privlaka – Novi Bokanjac – Novi Bokanjac kao papirnati favorit položio je koplja pred Privlakom i dodatno kompromitirao svoja nastojanja o višem rangu.
Valencia – Slivnica – Nakon nerealiziranog transfera Gobina u Brodaricu odahnula je Valencia no za puni plijen protiv Slivnice nije bilo snage.
Briševo – Osam mladi – Mladen Bulić s tri pogotka najzaslužniji je za pobjedu Briševa protiv favoriziranih Osam mladi.

Skupina B

Azine – Pag – Pag je izbio na prvo mjesto skupine b, a u utakmici protiv Azina nije bilo padanja koncentracije. Novi lider ove dinamične skupine s visoka gleda pratnju, a nastavak natjecanja ponudit će odgovor mogu li zadržati tu već spomenutu visoku poziciju.
Crvene kuće – Dasiaddo – furiozno je krenuo Dasiaddo te je već u prvih 10 minuta imao visoku prednost tri pogotka razlike. Nisu se crvene kuće predavale te su mic po mic čak preokrenuli rezultat u jednom djelu igre.
Jadran Vrsi – Futsal Murvica – Marko Predovan srušio je dotadašnje lidere skupine i pružio jednu od najboljih svojih partija.
Termin – Zemunik – u napetoj i utakmici na rubu incidenta sretniji i spretniji je bio Termin. Nedostatak vratara u zemuničkim redovima jamačno je olakšao Terminu dolazak do tri boda.
Mali Pariz – Deportivo la Murvica – Mali Pariz hvata zamah i uz raspoloženog Stipu Gambiražu dolaze do vrijedna 3 boda.

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top