Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XVII. kola 1. ŽMNL

Najava XVII. kola 1. ŽMNL

Kolo pred nama je sve samo ne lagano, čekaju nas derbiji, napete utakmice..


PLOVANIJA-PUNTAMIKA..dvoboj ranjenih i masakriranih iz prošlog kola bi nekome trebao vratiti osmijeh na lice. Puntamika, ponižena od Tina, traži put na staze bodova no neće biti lagano. Plovanija je pala bez ispaljenog metka i koliko čujemo iz Jurićevih trupa poraz ne dolazi u obzir. Izostanci se pišu s obje strane i mnogo toga će ovisiti o sastavima koji će istrčati.


VRSI RN-GAUNI..pravi derbi začelja nam nudi ovaj dvoboj jer prave prilike za popravni nema. Gauni su uspješno startali u nastavak, Vrsi nisu ni igrale i nepoznanica je tko bi mogao bolje reagirati. Pobjeda je opcija za obje momčadi no mjesta u pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga.


STANOVI-POLJICA..gledajući po tablici Tumina bojna je favorit kao Hrvatska nad Maltom, možda malo previše rečeno. Ipak ne bi trebalo otpisivati Vučkoviće jer u njihovim izvedbama ima optimizma. Na ruku im ne ide težak poraz od Varoši no to je neka druga dimenzija. Stanovi su zbog okrnjenosti lige dugo pauzirali i tek treba vidjeti kako će reagirati i odigrati.


SVETI ANTE-TIN..utakmica i derbi koji datira od davne 1994. godine uvijek pobuđuje zanimanje, pa tako i sada. Tin je u boljoj poziciji dok se Sveci još traže, načeti ozljedama i bolestima. No, opravdanja i alibija nema i s prvim sučevim zviždukom sve pada u vodu, Sveti Ante i Tin mogu po 55.puta krenuti u ligaški dvoboj.


KONTROL BIRO-MURVICA. lideri iz KB imaju pravo iskušenje u liku Murvice, pojačane do boli. Klapa koju njeguje Dino Kevrić je i dalje kvalitetna i kompatibilna i tu treba tražiti jedan od razloga prijestolja dok se Murvica oslanja na pojedinačnu kvalitetu. Također treba vidjeti i prvi nastup Josipa Bašića kontra svojih dojučerašnjih suigrača, uglavnom derbi neka počne.


IDASSA NADIN-PLOČA..petarda je pukla na Ploči i nije dobro odzvonila iako je daleko do Božića. Iskupljenje se traži kontra Idasse Nadin koja melje sve pred sobom. Laka konjica Stipe Čuline gazi sve pred sobom i lagani je favorit u ovom dvoboju. Ploča sigurno nije zaboravila kako se pobjeđuje dok Idassa itekako zna i bolji dvoboj za smiraj kola nije mogao doći.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: