Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XVII. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XVII. kola 1. ŽMNL

Prazne puške u derbiju, Tinov veliki preokret sa Svetim Antom.


PUNTAMIKA-PLOVANIJA 2:4..nije mirisalo na golijadu u prvom dijelu no nastavak je pružio poslasticu. Plovanija je kontrolirala rezultat i izgledalo je da će lako do pobjede no vratar u polju je vratio Puntamiku u život. Da stvari ne odu u krivom smjeru pobrinuo se Vice Šušić sa sto ruku i doslovce ugasio nadu obitelji, makar za bod.


VRSI RN-GAUNI 2:5..nastavlja se Švabin preporod Gauna i novi trobod je upisan. Ne može se reći da su Vrsi bile podređene, štoviše nekoliko stativa ih je zaustavilo do pogotka. No razlika je u tome što su Gauni svoje prigode zabijali i s pjesmom su otišli put Biograda.


STANOVI-POLJICA 9:1..od starta se vidjelo gdje ide ova utakmica, pravac u Tuminu garažu. Pogodak Filipa Sentića je odmah otupio napade Poljica i do kraja su se svi raspucali, najviše Tikulin. Čudi pomalo los pristup Poljica s obzirom na položaj na tablici no razlog leži u odličnoj predstavi Stanova.


SVETI ANTE MS EXPRESS-TIN 3:4..neopisiva tuga je vladala u svlačionici Sv. Ante nakon utakmice. Izgubljena je dobivena partija, prosulo se vodstvo od tri gola razlike, nije se došlo niti do boda. Tiho Knežević je povukao riskantan potez s uvođenjem vratara u polje koji su maksimalno isplatio. Na koncu su upisali veliku pobjedu, bitnu za moral dok svecima ostaje veliki žal za propuštenim.


MURVICA-KONTROL BIRO 0:0..iako nije bilo golova vidjeli smo odličnu utakmicu, punu tempa i dinamike. Ne može se reci da nije bilo šansi no strijelci su bili praznih pušaka. Možda i najizgledniju prigodu je imao Stipe Čule no njegov udarac iz akumulacije je odsjeo na stativi i svakome po bod.


IDASSA NADIN-PLOČA 5:2..slobodan pad Ploče se nastavlja kao i visok let Idasse. Stipe Čačić i društvo idu kao u transu i tako je bilo i u ovoj utakmici. Uvijek su bili za korak brži, efikasniji i plod toga je pet golova. Ploča je stala na dva i to nije bilo dovoljno niti za bod.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: