Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVIII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XVIII. kola 1. ŽMNL

Najava XVIII. kola 1. ŽMNL

GAUNI-VAROŠ..zahuktale ribice traže novi skalp, ovaj put najveći. Nakon dvije vezane pobjede Gaune drži euforija no protivnik koji stiže je opasan sa svih strana. Riječ je o Varoši koka ima širok arsenal i pravo umijeće će biti izvuci pozitivan rezultat.


POLJICA-SAMBA..fino gori pod nogama Poljicima i već sada im kvalifikacije za status prvoligaša. Samba pak s druge strane je koliko toliko rasterećena i može mirno igrati, za sada. Gledajući iz neutralnog kuta miriše na jednu dobru utakmicu s neizvjesnim ishodom.


PLOČA-PUNTAMIKA..Ploča je u padu forme i rezultata i polako sviraju sirene za uzbunu. Obitelj s Puntamike je loše krenula u nastavak i pogled na tablicu nije ugodan. Kakvu takvu brigu manje ima Ploča zbog komforne situacije s bodovima i veći imperativ pobjede je na Puntamici.


TIN-VRSI ..pjesnici su heroji prošlog kola zbog neviđenog preokreta i s velikom dozom samopouzdanja ulaze u dvoboj s Vrsima. Družina od Ribe i Mačkice drži zasad “fenjer” i što prije moraju naći formulu za bijeg. Samo, teško će to ići protiv Tina koji je uhvatio formu, kvalitetu ima uvijek.


MURVICA-IDASSA NASIN..mega Idassa ide kao na motoru i trenutno su momčad s najboljom formom u ligi. Pravo iskušenje je dvoboj s Murvicom koja ima granitnu obranu. Stipe Čačić je raspucan, kao i cijela momčad i zanimljivo će biti pogledati njihove dvoboje s Bašićem, Jarmanovićem i ostatkom murvičkog društva.


PLOVANIJA-SVETI ANTE..derbi della amico nam zatvara ovo kolo. Usprkos prijateljstvu ova dva kluba pobjeda bi bila slađa od najljepših francuskih vina, za bilo koju ekipu. Pogled na ljestvicu otkriva da su bodovi potrebni kao sol u juhi i za Svetog Antu kao i za Plovaniju. Treba vidjeti koliko je šok iz prošlog kola naudio Svecima dok je po tom pitanju Plovanija mirnija. Uglavnom, možda nije derbi kola no daleko najzanimljivija utakmica kola jest.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top