Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVIII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XVIII. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XVIII. kola 1. ŽMNL

Varoš teško kroz Biograd, Murvica nastavlja svoj niz..


GAUNI-VAROŠ ZDC 4:6..s pravom su se u zadarskom Monacu pribojavali puta k Gaunima. Sve je krenulo po planu zubara no brzi odgovor Gauna s tri gola je sve zakomplicirao. Utakmica je poprimila razmjere napetosti i trebalo je dosta muke da se upišu bodovi i potvrda prvog mjesta Varoši.


POLJICA-SAMBA 1:5..sve je lako kad imaš Marka Lončara u postavi. Upravo to je bio recept za pobjedu Sambe jer je spomenuti igrač s dva zgoditka trasirao put pobjede kontra Poljica. Glatka pobjeda vraća mir u kuću Sambe dok anemičnim Poljicima slijedi borba za svaki bod.


PLOČA-PUNTAMIKA 12:5..nestvarno zvuci rezultat s kojim je Ploča ponizila obitelj. Duo Jurjević-Volpi je bio raspucan i skupa su osam puta pogodili mrežu Puntamike. Igra s igračem golmanom je skupo koštala neprepoznatljivu Puntu i poraz koji boli i mobilizira.


TIN-VRSI RN 5:2..brzo je Tin poveo i činilo se da Vrsima prijeti potop. No drukčijeg mišljenja su bili u Vrsima i stigli su poravnati i promašiti šansu za vodstvo. Tin je ipak pokazao snagu i moć te je, teško, ali zasluženo, upisao pobjedu.
MURVICA-IDASSA NADIN 4:0..treći susret u nizu granitna obrana Murvice pokazuje kvalitetu i ne prima gol. Eurogol Ivana Škare je trasirao put pobjede no daleko je to bilo od gotovog posla. Idassa se nije predavala i do samog finiša je bilo napeto, kao u tvornici tregera. Finiš je donio riskantnu igru Idasse koju je Murvica itekako kaznila i eto ih pri samome vrhu.


PLOVANIJA-SVETI ANTE 2:2..kakva utakmica u malom derbiju kola. Plovanija je brzo povela no Sveti Ante se nije predavao i zahvaljujući Vici Šušiću rezultat se nije mijenjao. Naravno i Plovanija je imala što reći no svoje je rekao Frane Lipotica za potpuni preokret. Posljednja minuta je ipak donijela poravnanje i svakome po bod u ovoj superzanimljivoj i dinamičnoj utakmici

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: