Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

‼️Najava XIX kola 3.A i B ŽMNL‼️

3. LIGA A

‼️Najava XIX kola 3.A i B ŽMNL‼️

‼️Najava XIX kola 3.A i B ŽMNL‼️

Skupina A 

15:00 Osam Mladi-Valencia

Težak je zadatak pred Valenciom. Posljednjih nekoliko kola imali su problema sa brojnosti na utakmicama. Osam Mladi polako se odvajaju od ostalih, svaka utakmica im je bitna. 

16:00 UN Tornado Zadar – Sv.Ante Visočane

U slučaju da se Sveti Ante skupi , Tornado očekuje pravi izazov . Momčad Predraga Verunice s vratarem je totalno druga ekipa . Tornado ima sjajna pojačanja i sad su u situaciji da moraju hvatati kvalifikacije.

17:00 Mala Rava-Privlaka

Rebrandirana Mala Rava protiv mladosti iz Privlake. Nakon prijelaznog roka Mala Rava se sjajno pojačala i sad je prijetnja svakoj ekipi. Privlaka je prošlo kolo pobjedila Ražanac i ta pobjeda im je vjetar u leđa za nadolazeće prepreke.

18:00 Ražanac – Zara

Zara i Ražanac odigrali su sjajne susrete prošlo kolo unatoč porazima. Zara je pružila sjajan otpor Slivnici dok je Ražanac nesretno izgubio od Privlake. Čeka nas sjajan susret pun zgoditaka.

19:00 Novi Bokanjac-Poljica Brig

Nakon derbija protiv Zadranke ,Novi Bokanjac očekuje još jedna teška utakmica. Poljica su itekako ozbiljan protivnik i samo s ozbiljnim pristupom može se očekivati pozitivan rezultat. Beretin i Knežević protiv Gospića i Prenđe. 

20:00 Slivnica-Zadranka

Izravni dvoboj za drugo mjesto,možda čak i prvo. Slivnica koja je trenutno u boljoj formi dočekuje Zadranku koja prošlo kolo pretrpjela poraz . Ova pobjeda i jednima i drugima znači mnogo . Neka bolji pobjedi!!

Skupina B

Deportivo la Murvica-Crvene Kuće 

14:00 Deportivo ili Crvene Kuće? U slučaju da se Crvene Kuće skupe i pojave na parketu , Deportivo čeka pravi izazov . Deportivo se prošlo nažalost nije skupio ali danas ne sumnjamo u njih. 

15:00 Sukošan-Azine

Obje ekipe su u lošoj formi. Nanizali su nekoliko poraza. Sukošanci su ušli u lošu formu ali ovaj susret je prava prilika za izlazak iz nje. Od Azina čekamo napokon pravu utakmicu u kojoj će biti konkurentni cijeli susret. 

16:00 Mali Pariz-Termin

Mali Pariz je prošlo kolo upisao veliku pobjedu koja im je podigla samopouzdanje. Termin je muški “pao” protiv Krneze . Terminu je ovaj susret puno važniji , prilika za veći rang polako im izmiče. 

17:00 Suhovare-Jadran Vrsi

Suhovare su napokon upisale pobjedu prošlo kolo💪🏻💪🏻. Sljedeći protivnik im je Jadran koji je pokazao da može pobijediti puno jače ekipe. Ove sezone njihovi susreti značili su puno pogodaka . 

18:00 Dasiaddo-Krneza 

Dasiaddo nakon nekoliko kola bez poraza čeka nikad teži susret. Krneza koja na mislima ima veći rang nema respecta prema nijednoj ekipi . Ovo je za Dasiaddo i njihovu obranu veliki izazov. 

19:00 Futsal Murvica – Zemunik 

Nakon dva kola pauze Futsal Murvica se vraća na scenu. Za Zemunik nakon nekolio poraza ovaj susret dolazi u najgorem trenutku . Još jedan poraz udaljio bi ih od snova o drugoj ligi. 

Kraj najave a nema MNK Paga. Za sve navijače nježnijeg spola poručujemo da nema straha, ovo kolo su slobodni😎😎

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top