Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

Najava XVIII. kola 2. ŽMNL

Serie B širom otvara svoja vrata, poslastica kola derbi Sinjoretova i Kanele.


TORNADO BIBINJE-BRODARICA…Bibinjci pod hitno moraju zaustaviti loš niz u koji su upali ako žele u play off za prvu ligu vrijeme je da počnu pobjeđivati. U goste im stiže momčad s glavom i repom, ali i dječjim bolestima, Brodarica. Nakon što su prosuli dva boda iz prošle runde u ljepotici sezone ovaj put kreću u “pohod” na Bibinje.


KONTRA-VIŠNJIK..Đanijeve trupe su na samo bod od direktnog ulaska u društvo najboljih i svjesni su da ih samo pobjede vode ka cilju. Nova prepreka je Kontra koja pokazuje oscilacije, ali također i da zna igrati.


PAKLENICA-RUPALJ..da se igra samo jedno poluvrijeme onda bi Paklenica bila pri vrhu. No manjak snage i koncentracije ih često košta u nastavku i treba vidjeti može li probuđeni Rupalj to kazniti. Stoga, čeka nas jedna dobra i dinamična utakmica u derbiju začelja.


YOUNG BOYSI-UGLJAN..kako najaviti ovu utakmicu, a da se ne pogriješi. Boysi stvaraju šanse, ali ih kronično promašuju i to ih košta boljeg plasmana. Ugljan. igra na refule, više uspješno nego suprotno no za ozbiljniji napad na prvu ligu treba konstante.


RAŠTANE KANELA-SINJORETOVO..može li iz raštanske kanele poteći potop Sinjoretova? Sigurno da je to želja no teška je to misija, Sinjoretovo grabi ka prvoj ligi i samo ih čudo može maknuti od toga. S druge strane Raštane moraju svaki dvoboj ići po bodove jer potjera ne staje. Stoga ovaj dvoboj stavljamo pod povećalo jer bi mogao puno toga riješiti.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: