Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XX. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XX. kola 1. ŽMNL

Najava XX. kola 1. ŽMNL

IDASSA NADIN-SVETI ANTE..kolo u jedinoj subotnjoj večeri otvaraju stari poznanici. Obje ekipe nisu zadovoljne ishodom iz prošle runde i s novim nadama ulaze u ovaj dvoboj. Dosta nesreće se zalomilo u redovima svetaca dok je Idassa malo pokvarila svoj niz pobjeda.


SAMBA-GAUNI..Plesači vrebaju krivi korak ribica za totalni odmak iz opasne zone. Upravo je ta zona trenutna pozicija Gauna koje još trese “švabomanija” na čijim krilima lete za sada. Roster Sambe je kratak, ali homogen dok su Gauni širi, ali opasni do boli.


PLOVANIJA-VAROŠ ZDC..u vrijeme svehrvatskog derbija na teren će ove dvije momčadi, svaka sa svojim ciljem.Plovanjerosi će tražiti iznenađenje i pobjedu dok će Varoš nastojati isprati gorak okus iz prošlog kola u kojem su pali protiv Tina. Nećemo ni govoriti koliko bi bodovi značili Juriću i društvu no nešto se pita i Varoš – Megamomčad koja je popunjena na svim pozicijama.


MURVICA-PUNTAMIKA..nakon kola pauze opet ide u ring Murvica, a nagradno pitanje je mogu li primiti gol. Za sada im ide dobro po tom pitanju, ali Puntamika prijeti osokoljena odličnom predstavom iz prošle subote i čeka nas pravi mali rat.


TIN-STANOVI..evo nam i derbija kola u kojem novopečeni mladoženja Toni Katalinić vodi svoje pjesnike u dvoboj sa Stanovima. Dosta nespretan poraz je malo uzdrmao Tuminu bojnu no već slijedi novi težak ispit. Tin je dobar, jak i moćan i derbi može početi,kako god okrenuli.


PLOČA-VRSI RN..Ploča je malo živnula i počinje upisivati bodove te su za sada u zoni play offa. Nova prilika je kontra Vrsi kojima doslovce gori pod nogama i svaki sljedeći dvoboj im je malo finale za opstanak. Puno toga ovisi kakvi će sastavi istrčati no za Vrsi više nema alibija, mora se pobijediti.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: