Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XX. kola 2. ŽMNL

Najava XX. kola 2. ŽMNL

Seria B je svoj put za ovu godinu u srijedu gdje su remizirali Tornado Bibinje i Kanela.Ostali dvoboji se igraju danas a sve kreće od 17h..


KONOBA NIKOL-ZATON..gledajući na prvu sve je na strani Konobe no stvarnost je malo drukčija.Zaton se puno puta pokazao kao tvrd orah za tzv.favorite.Ruku na srce Konoba Nikol ima status favorita no tek treba to pokazati.Zaton nije u mirnim vodama i svaki bod vrijedi kao kap vode u pustinji.


PAKLENICA-VIŠNJIK..naoko imamo lagan par no bura s Velebita puše.Višnjik kao izgledan favorit za visi rang je lovina Puno puta se pokazalo da Paklenica zna stisnuti kada treba,a ovaj vikend itekako treba da bi se izbjegla Golgota kvalifikacija.


KONTRA-BRODARICA..sudar istog profila ekipa u kojima će obrane odigrati veliku ulogu.Kontra,poznata po defenzivi,zna ubosti poput stršljena dok je Brodarica još u statusu toplo-hladno.Dan,volja i blagdani bi mogli u konačnici odrediti slavodobitnika ovog dvoboja.


YOUNG BOYS-SINJORETOVO..zadnju slamku borbe za play off hvataju boysi i sve bi bilo dobro da im na putu ne stoje lideri sa Sinjoretova.Poznato je da oni ne opraštaju,sto je i vidljivo po bodovima.Mora se priznati da u boysima ima kvalitete ali isto tako se zna da je teško uzeti bodove black Falconse.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top