Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 3.A&B ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj 3.A&B ŽMNL

Izvještaj 3.A&B ŽMNL


3.A

Novi Bokanjac-Ražanac 6:2

Novi Bokanjac nemilosrdno trpa

I dalje. Inače vrlo dobri i neugodni Ražanac nije imao šanse. San o drugoj ligi još živi i sigurno će se ova momčad boriti do zadnjeg trenutka.

Poljica Brig-Mala Rava 3:0 BB

Sv.Ante Visočane-Škabrnja 5:7

Kad Ivan Brkić nema obaveze velikog nogometa škabrnja ne treba strahovati.4.pogotka Brkića donijela su Škabrnji važna tri boda koja ih stabiliziraju na sredini ljestvice. Sv Ante je nakon dugo vremena izgledao dobro ali 7.komada u mreži je znak da je potrebno još uigravanja.

Zadranka-Osam Mladi 5:1

Zadranka je svoj zadatak ispunila. Ovom pobjedom došli su liderima na sedam bodova ali s utakmicom manje. Šanse za prvo mjesto itekako su se povećale. Davno nismo gledali ovako loše izdanje Osam Mladi, ovaj vikend se pokazao katastrofalnim za momčadi iz Zemunika.

Valencia-Briševo 4:2 

Valencia je iznenađujuće pobjedila Briševo. Briševo koje je prije blagdanske stanke izgledalo fenomenalno nije pružilo igru dostojnu prethodnim . Valencia je napokon došla do vrlo vrijedne pobjede koja im je podigla prijeko potrebno samopouzdanje.

Zara-UN Tornado Zadar 1:8

Kao što je Zadranka prošla svoj ispit isto je napravio i Tornado. Laganih osam komada u mreži domaćina znak su upozorenja zadranci u sljedećem kolu. Od 8.zgoditaka čak je sedam različitih strijelaca što je znak raspoloženosti tornadovaca. Zara je odigrala pristojnu utakmicu ali s ovakvom igrom svaka utakmica bit će s negativnim ishodom. 🌪🌪🌪🌪

Skupina B 

Dasiaddo-MNK Pag 3:3

Prva utakmica ovog vikenda donijela nam

Je odmah i prvo iznenađenje. Pag je naletio na “minu” u vidu Dasiadda . Pažani su možda podcijenili dasiaddo koji je iz kola u kolo sve bolji i bolji. Njihova mladost i nekolicina iskusnih igrača odlično se slažu. Pred pagom je velika borba za viši rang,svaka greška se skupo plaća.   P.S.➡️ Novi dresovi su 💣💣

Krneza-Deportivo la Murvica 5:1

Krneza kao da nije imala blagdane. U punoj snazi nisu dopustili iznenađenje deportivu. Sa svakom pobjedom sve su bliže drugoj ligi što bi nakon svih ovih godina bio jedini realan ishod za ovu momčad. Deportivo nastavlja sa solidnim utakmicama ali nažalost takva izdanja nisu dovoljna za sva tri boda protiv favorita.

Termin-Futsal Murvica 6:4

Izabrali ste ovaj susret za live i u potpunosti pogodili. Spektakularni pogotci, dvoznamenkasti broj pogodaka nešto je što davno nismo gledali u Live-u. Termin ovom pobjedom ovu skupinu još dodatno dovodi do ludila. Futsal Murvica ima žestok ritam, svaka greška skupo se plaća.

Jadran Vrsi-Azine 4:3

Utakmica za prestiž i bjeg iz donjeg dijela ljestvica pripala je domaćoj ekipi. Iako su Azine povele ,nekoliko nespretnih reakcija u obrani koštale su ih 4.pogotka koja su im bila za malo nedostižna. 

Zemunik-Suhovare 3:4 

Zemunik je imao sve u svojim rukama. Pobjedom bi došli na drugo mjesto koje vodi u kvalifikacije. Iako su poveli Suhovare su preokrenule i u vrlo izjednačenom dvoboju slavile. Na golu su imali vrlo raspoloženog vratara koji im je sa sjajnim obranama donio ova tri boda. 

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: