Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXII. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXII. kola 1.ŽMNL

Izvještaj XXII. kola 1.ŽMNL

Novogodišnji futsal ples je počeo s kolom punim derbija, Tin i Varoš su zadržali vrh, gužva na dnu kao pijesak u pustinji.


PLOVANIJA-SAMBA 0:5..neočekivano, ali sasvim zasluženo su momci iz Poličnika učili plesne korake trupe malog Mourinha. Sam start i brzi gol u mreži Vice Šušića su usmjerili utakmicu na mlin Sambe. Ne može se reći da Plovanija nije imala prigoda no lopta u golu završila nije. Zato je u njihovom i to pet puta.


MURVICA-SVETI ANTE 6:3..nevjerovano loš ulazak Svetaca u utakmicu je Murvici olakšao i onako lagan posao. Sve je bilo gotovo u prvom dijelu dok je nastavak bilo. odrađivanje posla. Rezultatsku kozmetiku su malo popravili s tri gola igrači Svetog Ante, a priču je završio onaj koji je i počeo, Josip Bašić.


PUNTAMIKA-VRSI RN 3:2..velik je ulog bio s obje strane. Puntamika bi pobjedom otišla u mirnije vode dok bi Vrsima trijumf donio kakvu takvu nadu u spas. Ipak, za korak su bili uvijek ispred puntaši koje je predvodio friški osvajač Kutije šibica Vedran Ješe.


VAROŠ-IDASSA NADIN 4:2..malo su se pribojavali u redovima Varoši na startu jer su bili bez vratara no sve ih je razuvjerio i ohrabrio Karlo Klarin, prinudni vratar. Sama utakmica je bila u rukama Mate Bugarije koji je s dva zgoditka sve pokrenuo. Idassa nije bila bez šansi no već spomenuti Klarin i Dragan Župan su sve napade odbili i slatka pobjeda je upisana.


TIN-KONTROL BIRO..oslabljeni KB u novom ruhu nije položio oružje bez borbe. Štoviše u prvom dijelu su vodili i mirisalo je na pobjedu. No Tin je pokazao karakter, a odnekud se pojavio i Roko Burčul koji je s dva gola preokrenuo utakmicu. Tinu idu bodovi dok KB ostaje dojam za odličnu izvedbu.


PLOČA-STANOVI 1:3..direktan dvoboj za poziciju blize play offu su igrale ove dvije momčadi. Dosta izjednačeno se igralo do gola Ante Mandica s kojim se otišlo na odmor. Kada su Stanovi povisili vodstvo činilo se da je kraj no kraja nije bilo. Ploča je brzo poentirala i do kraja je gol visio u zraku, na obje strane. Kristijan Dražević se prometnuo u junaka s par odličnih obrana, a Pločin rizik s vratarem u polju im je donio treći gol i ovaj put kraj.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: