Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

3. LIGA A

Najava 3.ŽMNL

Najava 3.ŽMNL

Subota 22.1.2022. Skupina A

15:00 UN Tornado Zadar-Zadranka

Odmah na početku vikenda veliki derbi koji bi mogao odlučiti o putniku do prvog ili drugog mjesta. Obje ekipe glatko su pobjedile u prošlom kolu. Susret koji je iznimno važan i gostu i domaćinu. Tornado eventualnom pobjedom ovu skupinu  dovodi do usijanja dok Zadranka eventualnom pobjedom nastavlja lov za prvim mjestom. Sarić,Vukoša i Ivičić protiv Jadreška,Radosa i Budana🤯🔝🔝🔥🔥 Sve ovo možete pogledati u live prijenosu!!

16:00 Ražanac-Slivnica

Ražanac je prošlo kolo neugodno poražen od Novog Bokanjca dok je Slivnica bila slobodna. Slivnica još ima šanse za kvalifikacije i sigurno se neće tek tako predati. U slučaju da Slivnica bude kompletna , blagi su favoriti za pobjedu. Ražanac je ekipa u nastajanju i od njih ono najbolje možemo očekivati u sljedećim sezonama.

17:00 Mala Rava-Novi Bokanjac

Mala Rava je napravila velik posao na posljednjem prijelaznom roku. Doveli su nekoliko sjajnih pojačanja uz koje mogu pobjediti svakoga. Novi Bokanjac ima šanse i za prvo mjesto. Prošlo kolo glatko su pobjedili Ražanac i sigurno Maloj Ravi neće biti lako.

18:00 Osam Mladi-Poljica Brig

Računica za Osam Mladi je jasna. Do kraja prvenstva imaju pravo na još samo jedan kiks. Zadranka i ostala družina su “tu” na nekoliko bodova. Poljica s druge strane vrlo su dobra i iskusna ekipa. Mogu se pohvaliti da su pobjedili Osam Mladi u prvom dvoboju kad su kreirali senzacionalan povratak.  Jedan jako zanimljiv susret u kojem gledamo borbu nekadašnjih drugoligaša.

19:00 Škabrnja-Valencia 

Škabrnja ne mora strahovati dok je tu Ivan Brkić . Igrač koji vidljivo radi razliku na terenu . Škabrnja je i bez njega vrlo dobra ekipa koje je pokazala da je kompetitivna protiv svake momčadi. Valencia se dosta tražila ove sezone i napokon su na pragu stare forme koje je bila odlična. 

20:00 Briševo-Privlaka 

Briševo je prošlo kolo odigralo vjerojatno najlošiju utakmicu ove polusezone. To jednostavno nije bila ta ekipa na terenu. Privlaka je bila slobodna . Ovo je dvoboj dvije mlade ekipe koje će se u budućnosti boriti za tron ove lige. 

23.1.2022. Nedjelja Skupina B

15:00 Jadran Vrsi-Termin

Jadran je prošlo kolo iskoristio svaku grešku Azina i zasluženo su pobijedili. Termin je pobjedio favoriziranu futsal murvicu . Termin mora pobijediti svaki susret do kraja prvenstva i nadati se da će im se drugi rezultati poklopiti. Jadran se do kraja prvenstva može izboriti do vrlo lijepog mjesta na sredini ljestvice.

16:00 MNK Pag-Futsal Murvica

Uf……… što napisati o ovom susretu . Pobjednik će biti na korak do plasmana u kvalifikacije za drugu ligu. Krneza je dosta daleko od obje ekipe i bilo bi pravo čudo da ih netko skine s trona. I Pag i FM kiksali su prošlo kolo. Ništa drugo vam ne preostaje nego upaliti Futsal Zadar i pogledati ovaj susret u Live Prijenosu!

17:00 Suhovare-Krneza 

Suhovare na krilima velike pobjede protiv Zemunika dočekuju najjaču momčad ove lige. Krneza je pokazala konstantu koja im je i donijela prvo mjesto i veliku bodovnu razliku. 

18:00 Sukošan-Zemunik

Sukošan ili Zemunik? Najteže pitanje koje me u ovom trenutku možete pitati . Sukošan je prošlo kolo bio slobodan i ne znamo u kakvom su stanju nakon ove blagdanske stanke. Zemunik je s druge strane upisao neočekivan poraz protiv Suhovara . Šansa još postoji , ima se još puno za igrati.

19:00 Deportivo la Murvica-Dasiaddo

Općinski derbi za kraj ludog futsal vikenda . Dasiaddo je u naletu i od toga ne trebaju bježati. Deportivo je prošlo kolo poražen ali oni su jedna od najiskusnijih ekipa u ligi trenutno. 

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: