Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXI. kola 2 ŽMNL

2. LIGA

Najava XXI. kola 2 ŽMNL

Najava XXI. kola 2 ŽMNL

Novo kolo, nova nadanja, a sve se svodi na jedno…svi žele pobijediti.


ZATON-RUPALJ..zatonski moto “jope ćemo izgubiti” bi trebao stati jer mjesta za šalu nema.Odličan otpor favoriziranoj Konobi Nikol nije dao ploda dok će Rupalj prvi puta ove godine u bitku za bodove.Tko će u subotnju večer lakše popiti ostaje da se vidi nakon ovog derbija.


UGLJAN-PAKLENICA..evo nam i bodula u akciji, a čekaju ih podgorci sa Velebita.Nakon duge devetke iz prošlog vikenda ne diše se lako kod Paklenice dok je Ugljan još u kakvim takvim nadama za play off.Opet će puno toga ovisiti o sastavima i u tome možda leži temelj pobjede.


SINJORETOVO-KONTRA..još malo Sinjoretovo stanuje u ovoj ligi no ne treba očekivati šetnju do kraja.Poznavajući momke iz kvarta bez igrališta do kraja će ici na pobjedu baš svaku utakmicu.Kontra će pak s druge strane pokušati pokvariti slavljeničku tortu no bit će teško,ne i nemoguće.


RASTANE KANELA-YOUNG BOYSI..mali derbi kola nudi nam lijepu i zanimljivu utakmicu.Boysima ostaje samo teorija,gotovo i nemoguća,za prvu ligu.Kanela je u zoni play offa i čekaju kiks,dva Višnjika da se uključe u borbu za dvici.Naravno pod uvjetom da se pobjeđuje,a na tom putu su malo posustali.


VIŠNJIK-KONOBA NIKOL..težak ispit za obje momčadi,svakoj za sebe.Višnjik čvrsto drži dvicu i djeluju, ruku na srce, kao parni valjak.Lepršava i efikasna igra daje ploda i za sada stoje na ljestvici više nego dobro.Konoba Nikol je uhvatila ritam i zrak i na dobrom putu je da osigura play off no protivnik nije baš za upisivati sigurne bodove.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: