Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXIII. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava XXIII. kola 1.ŽMNL

Najava XXIII. kola 1.ŽMNL

Mocirefest se nastavlja i ovaj vikend,nažalost korona diktira sastave.


POLJICA-GAUNI..novi ispit ide za Švabomaniju iz Biograda,čekaju ih Poljica.Mnogo bitan susret za obje momčadi ,svaka sa svojom računicom.


SAMBA-PLOČA..društvo iz Poličnika je jednom nogom osiguralo opstanak i mogu koliko toliko rasterećeno igrati.Ploča je u borbi za play off puno toga kompromitirala prošli vikend porazom od Stanova.Ovaj dvoboj bi mogao zacijeliti rane no mnogi su slomili zube na Sambi.Naravno i ode će rosteri diktirati tko je favorit i s kakvim šansama se ulazi u dvoboj.


VAROŠ ZDC-PUNTAMIKA..papirnati favorit je Varoš i tu dvojbe nema.Međutim Puntamika je uhvatila ritam pobjeda i s pravom se imaju čemu nadati.Jurlina i društvo hvataju jedinicu prije play offa i svako prosipanje bodova je zabranjeno.


VRSI RN-SVETI ANTE..Vrsi su puno toga,moglo bi se reci i sve,izgubili u prošloj rundi.Poraz koji je odnio kakvu takvu nadu a sada dočekuju ranjene Svetce sa Smiljevca.Crveni alarm se upalio u Svetom Anti i možda posljednja prilika za izbjegavanje svega neugodnog u donjem domu lezi u ovoj utakmici.Ima li na Smiljevcu snage za pobjedu,nešto će se pitati i vremešnog Ribu na golu.


STANOVI-IDASSA NADIN..ljepše se provode večeri u garaži na Stanovima nakon pobjede u prošlom kolu.No ,nema puno vremena za slavlje jer ih čeka novi ispit,jednako težak.Naime,ovaj put prijeti Idassa Nadin,opasna i homogena .Ukoliko bi tražili favorita reci ćemo da ga nema,svaka momčad može do pobjede,ali i poraza.


KONTROL BIRO-PLOVANIJA..još zvoni petarda u ušima Plovanije iz prošle subote no vremena za plakanje jer se treba skupiti.Slijedi Kontrol biro koji dugo nije vezao dva poraza u nizu i poznavajući Dina Kevrića nimalo im se to ne sviđa.Tko će prekinuti svoj loši niz,dobiti ćemo odgovor s posljednjim sudačkim zviždukom u nedjelju navečer.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: