Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIII. kola 1 ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXIII. kola 1 ŽMNL

Izvještaj XXIII. kola 1 ŽMNL

Vrlo efikasno kolo u kojem je bilo preokreta kao u priči..


POLJICA-GAUNI 5:0..oslabljeni,ali ne toliko slabi,Gauni su prošli kao bosi po trnju. Poljica su im podarila petardu koja je dobro odzvonila i naštetila u borbi za opstanak. S druge strane kupljena je nada u poljičkim redovima i lakše se bar malo diše.


SAMBA-PLOČA 7:5..gol po gol i eto ih dvanaest. Samba malo pomalo podsjeća na priču o ružnom pačetu jer su još do jučer bili u nesigurnoj zoni, a danas su kandidati za play off. Isto tako svoje šanse za play offom smanjiva Ploča, a kao alibi može im poslužiti činjenica da su nastupili bez pravog vratara.


VAROŠ-PUNTAMIKA 4:3..start je mirisao na pravu golijadu u mreži Ćurčije jer je već u ranoj fazi bilo plus tri za zubare. No, Puntamika se ne predaje i u sam finiš se ušlo s poravnanjem. Opet se Varoši isplatio rizik s vratarem u polju i minimalna, ali slatka pobjeda ih vodi na prvo mjesto.


VRSI RN-SVETI ANTE 7:7..”oćemo još, oćemo još” se orilo s tribina po završetku ove ljepotice sezone. Vrsi su pokazali zube i usprkos fenjeru kojeg drže su odigrali fantastičan prvi dio. Plod toga je bila razlika od četiri gola, a početkom nastavka i plus pet. Svetom Anti je prijetio debakl neviđenih razmjera. No,igrač golman je donio poravnanje, skoro i preokret. Na kraju odlična predstava začinjena s 14 golova, a nisu igrali ni Jug ni Jadran.


STANOVI-IDASSA NADIN 3:2..nakon neefikasnog prvog dijela prava renesansa je uslijedila u nastavku. Idassa je povela eurogolom Jakušića no stvari su vrlo brzo vraćene na početne postavke tj.na remi. Ipak stanarski zaštitnik Ante Mandić pogađa u posljednjoj minuti i eto nove feste u garaži.


KONTROL BIRO-PLOVANIJA 0:0..za kraj kola eto nam i dvije čiste mreže za koje su najzahvalniji vratari, Tulumović s jedne i hobotnica Vice Šušić s druge. Kuriozitet je da Plovanija već treću utakmicu ne postiže gol no sreća je da ga ovaj put nisu primili i eto velikog boda.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top