Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXII. kola 2. ŽMNL

Višnjik teže od očekivanoga učvrstio poziciju za prvu ligu, Paklenici derbi začelja..


YOUNG BOYSI-TORNADO BIBINJE 1:1..prava i tvrda prvenstvena utakmica u kojem je nedostajalo golova, pogotovo u prvom dijelu. Ipak je nastavak to popravio pogotovo nakon male majstorije Matea Šuška za vodstvo YB. Bibinjci se nisu predavali i kao nagrada je stiglo poravnanje, a moglo se i do totalnog preokreta.


KONTRA-RAŠTANE KANELA 1;2..napokon su do pobjede došli i kanelaši, nakon dugog posta. Dosta toga je bilo riješeno u prvom dijelu kada je ostvarena razlika od dva gola no Kontra ne bi bila “plutajuća mina” da nije utakmicu uvela u nemirne vode. Ipak nije se moglo dalje časnog poraza tj.pobjede Raštana za mirno logorovanje na poziciji broj 3.


GBS KONOBA-NIKOL-UGLJAN 6:2..dosta tanki rosteri na obje strane su više dobrog donijeli GBS. Ugljan je bio dosta skraćen u rotaciji i nije ozbiljnije zaprijetio društvu kojeg je predvodio Roko Jurić.
BRODARICA-PAKLENICA 0:1..velikonogometnim rezultatom za futsal slavlje. Iako smo čekali gol do samog finiša utakmice, gledali smo odličnu utakmicu u kojoj je ulog bio velik. Sijevalo je sa svih strana na oba gola i gol je visio u zraku. Nažalost po Brodaricu lijepim slobodnim udarcem se u junaka pretvorio Dražen Dokoza Gazda za veliko slavlje pod Velebitom.


RUPALJ-VIŠNJIK 2:7..sudeći po krajnjem ishodu reklo bi se da je Višnjik lako stigao do pobjede. No daleko je to od istine jer se Rupalj hrabro suprotstavio i držao minimalan zaostatak do polovice nastavka. Ipak veća i šira klupa, usprkos neigranju Tomana i Škibole,Višnjika je presudila i Renić party je mogao početi

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: