Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava Najava XXIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava Najava XXIII. kola 2. ŽMNL

Najava Najava XXIII. kola 2. ŽMNL

Slijedi li službena promocija Višnjika u visi rang, gužva za izbjegavanje play outa..


TORNADO BIBINJE-KONTRA..možda i jedan od posljednjih vlakova za Bibinjce da uhvate vlak za play off slijedi u njihovoj dvorani. U goste im stiže neugodni gost Kontra koja se nalazi u mirnoj zoni ,prevedeno ni ovamo ni tamo ne mogu.Stoga u redovima Tornada pušu i na hladno jer takvi susreti znaju biti najopasniji za opeći se.


UGLJAN-RUPALJ…vamos rupljanosi su malo posustali,malo zbog teškog ždrijeba,malo zbog sebe i sad imaju utakmicu s kojom bi se priključili ostalim klubovima u donjem domu.Boduli su nizom poraza ušli u nezgodnu situaciju no daleko je to još od zvona za uzbunu no zajednički nazivnik za obje momčadi je-pobijediti se mora.


SINJORETOVO-PAKLENICA…prvaci se vraćaju na parket Mocira i to do sada nije bila dobra vijest za njihove protivnike. Ovaj put na “pogrešnoj strani” stoji Paklenica koja je koliko toliko prodisala u prošlom kolu.Stroj sa Sinjoretova melje i valja vidjeti može li im velebitska bura zasmetati.


BRODARICA-GENTLEMAN BARBERSHOP ZADAR…usprkos dobroj igri Brodarice u prošloj rundi ipak je “nokautirana” i iskupljenje traže sa GBSom.Naravno da nitko ne očekuje lagan posao jer pogled na tablicu sugerira da favorit u ovoj utakmici ima škare i tacnu u rukama,da napada prvu ligu i da nas čeka odlična utakmica.


VIŠNJIK-ZATON..prvoligaški termin za nove prvake ali i za Mokronje koji spašavaju drugoligaški status. Višnjik za sada leti na pogon svojih odličnih pojedinaca dok Zaton često pomrsi račune favoritima.Iako su pet nebodera veliki favoriti nekad se znalo i u Saturnusu kvalitetno partijati..

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: