Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXIII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXIII. kola 2. ŽMNL

Višnjik službeno promoviran u prvu ligu, Rupalj hvata slamku spasa.


TORNADO BIBINJE-KONTRA 1:3..sve je dobro krenulo po Bibinjce kada su na samom startu poveli i mirisalo je na glatku pobjedu. Međutim onda se ukazao Toni Galov i s dvije asistencije preokrenuo rezultat. Do kraja je Tornado stiskao no gol je opet stigao u njihovu mrežu, a u pravog junaka se prometnuo već spomenuti Galov koji je silom prilika morao na gol i s par obrana podsjetio na Omeyera.


UGLJAN-RUPALJ 1:4..vamos rupljanosi su hvatali zadnji vlak za spas i napokon su uspjeli. Već dugo vremena odsutni Ugljan se nije ozbiljnije suprotstavio raspoloženim trupama Mate Čuline. Malo pomalo topi se bodovna zaliha bodula i do kraja ih čeka težak posao.


SINJORETOVO-PAKLENICA 3:2..Paklenica u novom ruhu je odigrala odličnu utakmicu no kvaliteta prvaka je bila prevelika. Dugo je trajala neizvjesnost no pred sam kraj Sinjoretovo dolazi do kapitalne prednosti. Imate samo jednom pravo pogađati strijelca, naravno Blaz Katuša. Do kraja je Paklenica stigla samo ublažiti poraz no festa je išla u drugu svlačionicu.


GBS KONOBA NIKOL-BRODARICA 0:2..tvrda i nervozna utakmica je ipak otišla u susjedstvo Mocira. Obje ekipe su ušle s izostancima u meč a dodatni problem je bio rano isključenje Ivana Perice i to je umnogome navelo vodu na mlin Brodarice. Bilo kakvu neizvjesnost je razbio Renato Zdrilić sa zgoditkom za plus dva i priči je bio kraj.


VIŠNJIK-ZATON 3:0..dosta oslabljeni Višnjik je naišao na kompletni Zaton i nije imao milosti. Super majstorije Dina Škibole su odredili konačnog pobjednika i promociju Višnjika u viši rang dok se nastavlja hod po trnju za Zaton.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: