Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXV. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXV. kola 1. ŽMNL

Sve je bliže kraj, a ne zna se skoro pa ništa..


GAUNI-MURVICA 1:1..teška i tvrda utakmica u kojoj su više bodovi trebali domaćinu koji je u grčevitoj borbi za opstanak. Sve je krenulo lijepo za Gaune kada su poveli i držali vodstvo na poluvremenu no Murvica pokazuje klasu i poravnava. Do kraja smo gledali gladijatorsku borbu u kojoj se više mislilo na svoj gol nego na protivnički.


PLOVANIJA-POLJICA 4:1..”ćaća se vraća” je kratak rezime ove utakmice. Naravno, govorimo o Alenu Juričiću koji je s dva zgoditka trasirao put Plovanije ka vrijednoj pobjedi. Poljica su se hrabro držala, stizala manjak no na kraju je sve otišlo na trafostanicu i bodovi i dojam.


SAMBA-PUNTAMIKA 0:1..kakva je to bitka bila, rovovska i tvrda kao kamen. Po samome rezultatu bi se reklo da su briljirali vratari, i jesu. Frane Kovačević i Toni Čurčija su bili nesavladani no u junaka se prometnuo mladi Nadoveza koji je pogodio u stilu slavnijeg prezimenjaka Pere za vjerojatni spas Puntamike.


KONTROL BIRO-IDASSA NADIN 3:2..pravu ljepoticu smo gledali u ovom dvoboju, vrijednom play offa. Idassa je brzo povela no vrlo brzo je Pedišić sve preokrenuo i navukao osmijeh na lice svog trenera Kevrića. Vinari se ipak nisu predavali i opet poravnavaju no kratkog vijeka je to bilo. Na izdisaju prve dionice KB je opet poveo i s pravom smo se nadali golijadi u nastavku. No, puške su ostale bez municije što ne znaci da nije bilo zanimljivo. Ipak bodovi su otišli na stranu KB dok je dobar dojam otišao Idassi, ali to nigdje ne piše.


STANOVI-SVETI ANTE 3:5..skoro pa životno važna utakmica za Svetog Antu i napokon je upisana pobjeda koja produžuje nadu za direktan spas. Otpočetka je bila vidljiva želja kod Svetaca no nešto se pitalo i opasne Stanove. Frane Lipotica i Šimun Popov su se pokazali kao nerješiva enigma za stanarce i velika pobjeda je upisana, za lakše disanje.


VAROŠ ZDC-VRSI RN 3:2..bojimo se da je s ovim porazom zaključena prvoligaška epizoda Vrsi no raduje poštena i hrabra igra. Lider je bio bolji ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Luki Jurlini koji je tako odlučio ovu utakmicu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: