Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

3. LIGA A

Najava 3.ŽMNL

Najava 3.ŽMNL

Subota 19.2.2022. Skupina B

13:00 Dasiaddo-Mali Pariz
U posljednje vrijeme obje ekipe su u sjajnoj formi. Iako su prošlo kolo poraženi unovom susretu hvataju vrijedne bodove za sredinu tablice.

14:00 MNK Pag-Suhovare

Suhovarama ova utakmica nije od velikog značaja, dok pažanima gori pod nogama. Moraju pobjediti sve preostale susrete da bi imali šanse za play off. Suhovare su ozbiljan i kvalitetan protivnik koji bi mogao pažanima zadati probleme.

15:00 Krneza -Azine

Krneza u rasterećenom tonu dočekuje ovaj susret. Novopečeni prvak ide na noge posljednjeplasiranoj momčadi koja se cijelu sezonu muči s formom.

16:00 Zemunik-Jadran Vrsi

Zemuniku je ovaj susret od velike važnosti. Pobjeda ih još uvijek drži na korak do playoffa. Jadran igra za prestiž i užitak. Za njih ovaj susret nema nikakvog značaja. Susret pratite preko Live Streama.

17:00 Futsal Murvica- Sukošan

Još jedna ekipa kojoj gori pod nogama. FM je trenutno na drugom mjestu ali samo bod iza su Zemunik i Pag. Loš rezultat mogao bi biti koban za njih. Sukošan je prošlo kolo visoko porazio Dadiaddo i sigurno ne dolaze bez motiva da jednoj ekipi uskrate viši rang.

18:00 Termin-Deportivo la Murvica

Termin je na “velika” četiri boda od play off pozicije. Na njima je da sve do kraja pobjede i uz moguće poraze konkurenata napadnu drugo mjesto. Deportivo igra dobar futsal i mogao bi biti velika prijetnja za trupe Marlona Duspare.

Skupina A Nedjelja

14:00 Zara-Sv.Ante Visočane

U slučaju da se ekipa Zare pojavi na ovoj utakmici ne znamo u kakvom izdanju ih možemo očekivati. Posljednja dva kola nisu se pojavili. Sv.Ante veliki je favorit u ovom susretu. Nivo svoje forme podigli su na razinu više što se i može vidjeti na terenu.

15:00 Poljica Brig-Briševo

Susret dva tkzv “underdoga” ove skupine. Ove momčadi pokazale su da imaju ono nešto ds pobjede svakog protivnika . Pravili su velike skalpove ove sezone. Možemo očekivati sjajan susret pun pogodaka.

16:00 Privlaka-Valencia

Privlaka se prošlo kolo izvukla kroz iglene uši . Jedva su pobjedili Sv. Antu koji je sjajno odigrao. Valencia je u problemima zbog nekoliko važnih izostanaka koji bi da igraju bili jedni od glavnih na terenu.

17:00 Slivnica-UN Tornado Zadar

Slivnica nakon nespretnog poraza prošlo kolo sve više zaostaje za drugim mjestom i plasmanom u playoff. Tornado je u dramatičnoj završnici pobjedio Novi Bokanjac i za njih još živi nada zvana druga liga.

18:00 Zadranka-Škabrnja

Zadranka mora pobjediti u svim susretima do kraja prvenstva da osvoji titulu. Prvi protivnik je sjajna momčad Škabrnje koja je podigla formu u posljednjih nekoliko kola. Sjajni Ivan Brkić posljednjih nekoliko kola igra sjajno i mogao bi biti velika prijetnja golu Stipe Budana. Live Stream

19:00 Ražanac-Osam Mladi

I za kraj futsal vikenda očekuje nas susret prvoplasirane i devetoplasirane momčadi. Osam Mladi moraju pobjediti ako žele u drugu ligu dok Ražanac igra za prestiž.

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: