Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXVI. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XXVI. kola 1. ŽMNL

Najava XXVI. kola 1. ŽMNL

Dvotjedna pauza je iza nas, čeka nas nedjeljni “boxing day” prvoligaša.


VRSI RN-STANOVI..nažalost budući drugoligaš Vrsi čeka ranjene Stanove. Primjetna je želja u igri Vrsi usprkos svemu i to raduje dok su Stanovi na pogon Ante Mandića korak do play offa. Je li ova možebitna pobjeda taj korak vidjet ćemo u prvoj nedjeljnoj utakmici.


PLOČA-POLJICA..ekipa s istočnog dijela grada, Ploča, je i zaboravila igrati u Mocirama s obzirom koliko su dugo pauzirali. Šalu na stranu jer prijete Poljica koja još vide svoju šansu za opstanak no za to im igraju samo pobjede. Mogu li ovu nedjelju do slavlja pokazat će nam “mala matura” kontra Ploče.


TIN-GAUNI..opasno “proljetno” društvo iz Biograda dolazi u Zadar po bodove, tako bar najavljuje popularni Švabo. No problem leži u tome što je na suprotnoj strani Mocira Tin, zadarski malonogometni gigant. Mišljenja smo da nas čeka odličan dvoboj u kojem će nijanse odlučivati.


SVETI ANTE MS-SAMBA..dobar ples se ove sezone pleše u Poličniku i to pokazuje tablica. S druge strane, na Smiljevcu je nemirno more u kojem Sveti Ante traži bodove nade i spasa i očekuje nas dosta zanimljiva utakmica u kojoj sve prognoze padaju u vodu s prvim sučevim zviždukom.


MURVICA-VAROŠ ZDC..apsolutni derbi kola u kojem Varoš čuva jedinicu, a Murvica se pokušava na “mala vrata” ugurati medu prva dva. Puno toga će ovisiti o rosterima momčadi, a koliko čujemo u oba tabora ima izostanaka. Međutim, riječ je o klasnim momčadima i tko god istrči na parket vrijedi sjesti na tribinu i uživati.


PUNTAMIKA-KONTROL BIRO…status malog derbija ima ova utakmica, s pravom. KB je uhvatio ritam pobjeda i zabranjeno je stati dok je Puntamika malim nizom bodova došla na korak do zone spasa, prvobitnog cilja. Naravno da je favorit u ovom dvoboju Kontrol biro no iskustvo s Punte je neprocjenjivo.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: