Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXIV. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXIV. kola 2. ŽMNL

Sinjoretovo i dalje bez poraza, Raštane u trileru do pobjede..

ZATON-UGLJAN 1:3…kompletna momčad Zatona je ugostila bodule, desetkovane, ali u tijeku utakmice se pokazale i hrabre. Zaton je krenuo napadački no odlični Jakov Svorcina je zaključao svoja vrata. Uz kombinaciju brzih kontri dosta su bila tri uboda da Mokronje odu kući pokisli.


BRODARICA-RUPALJ 3:0..dosta dugo je svijetlila nula na semaforu, usprkos odličnoj futsal predstavi. Šansi i kombinatorike je bilo no od golova ništa dok se nije ukazao Josip Lončar. Gol koji je usmjerio utakmicu na mlin Brodarice je bio najvažniji kotačić u pobjedi nad vrlo dobrim Rupljem.


GBS-SINJORETOVO 0:1..prava ratnička i prvenstvena utakmica, prepuna tempa i dinamike je kratak opis ovog dvoboja. Sinjoretovo hvata rekorde i želi bez poraza sve ovo završiti, za sada dobro ide. S druge strane GBS je u prilici da ode u play off za prvu ligu no poraz im nije baš legao, a krivac za to je još jedan Lončar, David.


KONTRA-YOUNG BOYSI..iz 2 u 1 kladioničarskim rječnikom je išao tijek jedine utakmice kola koja o ničemu nije odlučivala. Kontra je bolje otvorila no boysi su puno bolje zatvorili utakmicu i priveli je kraju za Kontrin oproštaj od sezone.


PAKLENICA-RAŠTANE KANELA 4:5..kakav triler i drama u Mocirama koji je rastužio ekipu iz Starigrada. Brzo vodstvo Kanele iz prvog dijela se otopilo kao sapunica u nastavku. Od plus dva došlo se do vodstva Paklenice u sam smiraj utakmice. Onda slijedi neviđeni preokret gdje je Paklenica mogla i povećati vodstvo, ali nije. Zato je sve kaznio Stipe Čirjak i s dva gola, ukupno čak četiri,završio ovu odličnu utakmicu na radost Raštana.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: