Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXVIII. kola 1. ŽMNL

Vijesti

Najava XXVIII. kola 1. ŽMNL

Najava XXVIII. kola 1. ŽMNL

Napeto kao u tvornici tregera bi moglo biti ovaj vikend u ikonskim Mocirama.Traže se putnici za poziciju broj dva,za play off ali i za play out.

STANOVI-MURVICA..derbi kola nam se nudi već u subotu navečer gdje Murvica s osiguranim play offom čeka Stanove.Tumina bojna je s jednom nogom već unutra no drugi korak je jako težak.Murvica ne kalkulira i svaku utakmicu idu na pobjedu dok o raskoši talenta u redovima Stanova ne treba trošiti rijeci.Udobno se smjestite i krenimo.

VRSI-KONTROL BIRO..Vrške trupe su u krizi skupljanja kadra i nadamo se da ćemo ih vidjeti u Mocirama ovu subotu.Ipak je to klub s dugom tradicijom i mislimo da rasterećeni rezultata mogu pružiti dobar otpor favoriziranom Kontrol birou.Iz njihovog tabora još uvijek nisu prekrižili poziciju broj dva,poziciju za polufinale play offa.

PUNTAMIKA-POLJICA..teorija još igra za Poljica glede opstanka,ali jako mala.Prvi uvjet je pobjeda nad Puntamikom koja bi pobjedom riješila i one najmanje dvojbe glede direktnog opstanka.Svevu svemu dobra utakmica za predjelo nedjeljne večeri.

PLOČA-GAUNI..još postoje šanse da se Ploča dokopa play offa dok Gaunima također igra pobjeda.Izvjesno je da u pobjedničkom vlaku nema mjesta za obje momčadi stoga će se rizik mjeriti u promilima.Očekujemo jednu dosta tvrdu i napetu utakmicu tzv.igru živaca.

VAROŠ ZDC-SAMBA..nisu bas navikli u Varoši na gubljenje bodova pa žele sto prije isprati gorak okus iz prošlog kola.Na megdan im dolazi Samba,momčad koja stiže bez ikakvog imperativa s glavom i repom u svojoj igri.Naravno da je Varoš izraziti favorit no na terenu se “paraju gaće”.

PLOVANIJA-TIN..pjesnici su popili gorku pilulu prošli vikend i vrijeme je za slatki sok.No,ne stižu s Plovanije darovi nego borba za spas i bijeg od doigravanja.Tin se s obzirom na tradiciju i ljestvicu s pravom nada pobjedi no sto o tome misli profesor Juričić..

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: