Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXV. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXV. kola 2. ŽMNL

Nevjerojatno kolo u Serie B, čak dvije utakmice bez borbe od kojih je jedna sve zakomplicirala.


VIŠNJIK-UGLJAN 3:0 bb


RAŠTANE KANELA-GBS 3:0 bb..gotovo nestvarno zvuči da su brijači pogriješili dan utakmice i od gotovog napravili veresiju. Tako sada za upražnjeno mjesto koje vodi u kvalifikacije za prvu ligu mogu čak tri momčadi, ali o tom potom.


TORNADO BIBINJE-PAKLENICA 3:5..velika, usuđujemo se reci i kapitalna pobjeda Paklenice u vrućoj bibinjskoj dvorani. Sve je krenulo lijepo za domaćina s vodstvom no odmora “đavla zove” Josip Jukić s dva gola. Nastavak je donio još bolju Paklenicu i stoga ne čudi pobjeda s hendikepom. Iako su domaćini izgubili spletom okolnosti nisu bez šansi za doigravanje, a isto tako ni gosti se još nisu spasili. Ludo zadnje kolo nas čeka.


RUPALJ-SINJORETOVO 1:4..iako desetkovani rosteri s obje strane gledali smo dinamičnu i dobru utakmicu. Rupalj je poveo i sasvim pristojno izgledao na terenu te bi možda i mogao do pobjede. Kažemo “mogao” da u redovima Sinjoretova ne živi haubica Blaža Katuše koji je sve to lijepo spremio i upisao novu pobjedu za Falconse. Ruplju ostaje dobar dojam i kvalifikacije za status dok Sinjoretovo još samo jedno kolo stanuje u ovoj ligi.


BRODARICA-ZATON 1:5..pukla je petarda u dvorištu Brodarice, a krivac za to je Zaton na čelu sa svojim kapetanom i vratarem Šparom. Čovjek sa sto ruku je na samom početku usmjerio svoju momčad ka pobjedi i time je olakšao Pešama i ostalima put ka pobjedi. Tako su zatonske Mokronje ostale u igri da se spase i bez kvalifikacija.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: