Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXVIII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXVIII. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXVIII. kola 1. ŽMNL

Dva kola nas dijele do kraja, a puno pitanja bez odgovora visi u zraku..


MURVICA-STANOVI 0:2..nikako nije legao ovaj poraz murvičkom društvu no Toni Bugarija je imao druge planove. Dva zgoditka je bilo dovoljno da izazove brigu u redovima Mimine dok je fešta u legendarnoj garaži mogla početi.


VRSI RN-KONTROL BIRO 2:4….Vrsi nastavljaju s dobrim partijama usprkos tome što su odavno putnici u niži rang. Ovaj put su dobrano namučili favorizirani Kontrol biro koji je ipak imao više raspoloženih pojedinaca. Pobjeda im puno znaci u borbi za poziciju broj dva i do kraja ih čeka borba za svaki bod i gol.


PUNTAMIKA-POLJICA 1:1..nažalost po Poljica imamo i drugog putnika u drugu ligu. Ionako mizerne šanse za opstankom su s ovim bodom potonule u nemoguće. Sama utakmica je bila tvrda, ponekad i nezanimljiva no cilj je opravdao sredstva, pogotovo Puntamici koja je išla na pobjedu no nije se puno bunila ni za remi.


VAROŠ ZDC-SAMBA 5:3..prava golijada koja je krenula već od samog starta je ipak otišla na stranu Varoši. Dugo je Samba bila unutra i nadala se bodovima no na kraju osim dojma nisu ništa odnijeli u Poličnik. Varoš je ipak ubacila u brzinu više kad je trebalo i novi trobod je u kućici.


PLOČA-GAUNI 2:4..jako bitni bodovi putuju u Biograd, sasvim zasluženo. Pravo na krivi korak nisu imali i to su pokazali već do poluvremena. Ploča se u nastavku vratila u igru s dva zgoditka no Mateo Mitrović je novim zgoditkom sebi priskrbio epitet igrača utakmice.


TIN-PLOVANIJA 5:3..ljepotica kola je ipak otišla iz Mocira u obližnji Papillon. Tin je došao do vodstva no odlična Plovanija se nije predavala i sve okrenula. Klasa Tina je neupitna što dovodi do novog vodstva iako treba napomenuti da je Plovanija svoje velike prigode promašivala koje su lako mogle utakmicu odvesti u druge vode. Ovako je ipak papirnati favorit Tin upisao pobjedu za koju je najzaslužniji apsolutni junak kola Roko Burčul, autor pokera zgoditaka.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: