Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXIX. kola 1. ŽMNL

Vijesti

Najava XXIX. kola 1. ŽMNL

Pretposljednje kolo kreće od večeras,najzanimljivija borba za izbjegavanje play outa,kroji li derbi u Splitu tablicu?


GAUNI-IDASSA NADIN…kvalifikacije Gauna traju već par tjedana i svaka utakmica je bitna.U istom tonusu se nastavlja i večeras u dvoboju sa Idassom koja je svoj play off osigurala i rasterećena dolazi u Biograd Naravno da ne nosi darove u rukama i čeka nas prava poslastica za početak kola.


POLJICA-SVETI ANTE..Drugi putnik u niži rang su nažalost Poljica i do kraja igraju samo za prestiž.Prva utakmica u statusu “drugoligaša” im nudi Svetog Antu.Najgore za ekipu je igrati a ne ovisiti o sebi a upravo tako je u ovom trokutu za opstanak.Ipak,možda kljuc opstanka lezi u pobjedi nad Poljicima i s tim motivom se ulazi u ovaj dvoboj,No,nešto se pita talentiranu momčad s druge strane.


SAMBA-STANOVI..napokon je osiguran play off i na Stanovima i mirno se mogu pripremati za njega.Sa druge strane parketa stoji Samba,opuštena i rasterećena i mogli vi dočekati jednu utakmicu s puno golova i dinamike.


PLOVANIJA-MURVICA..obje pobjede do kraja i eto spasa za Plovaniju.Zvuci jednostavno na prvu no bit će vraški teško jer se zna da Murvica ima širinu i kvalitetu Jos ako se nadoveže poraz iz prošlog kola onda posao za trupe Ivana Jurića zvuči još teži.


KONTROL BIRO-VAROŠ ZDC..derbi kola čije se reprize tek očekuju u play offu.Zasada ostaje samo ovo nazvati laganim zagrijavanjem za ono sto slijedi kasnije.Naravno da se neće igrati neobavezno i opušteno jer poznavajući oba voditelja samo pobjeda dolazi u obzir.


TIN-PLOČA..pjesnici su upisali tešku pobjedu u prošlom kolu i mirnije čekaju ovaj dvoboj dok Ploča igra bez ikakvog opterećenja ali hrabro i pošteno.Ostaje nam vidjeti kako će se odvijati ova utakmica u kojoj bi mogla proći oklada od više golova.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: