Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXVI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXVI. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXVI. kola 2. ŽMNL

Poznato je sve, pao je zastor na Seriu B. U doigravanje će GBS, u play out ipak Zaton.


GBS-TORNADO 5:2..utakmica koja je usmjerila zbivanja cijelog kola je promovirala brijače u kvalifikacije za prvu ligu. Prvi dio je donio prednost GBS no nastavak donosi buđenje Tornada koje za plod daje poravnanje i priliku za potpuni preokret. No, Josip Zekonjić je mislio drukčije i s hattrickom odveo svoj brod u predprvoligaške vode.


PAKLENICA-YOUNG BOYSI 5:1..pobjeda GBS nije išla na ruku Young boysima pa je ova utakmica bila od veće važnosti za Paklenicu. Oni su to shvatili i pristupili kako treba i upisali pobjedu vrijednu opstanka. Posebno valja spomenuti autora pokera golova Josipa Dokozu.


RUPALJ-RASTANE 3:9..golijada u kojoj je svatko našao svoj dio kolača. Dvoboj koji ništa nije odlučivao je donio raspucane Rastane i skromni Rupalj, a kuriozitet je da će obje momčadi u kvalifikacije.
ZATON-SINJORETOVO 2:5..još jedna slavljenička utakmica koja je pozdravila Sinjoretovo ka prvoj ligi dok će Zaton svoj spas tražiti kroz repesaž.


VIŠNJIK-BRODARICA 7:6..ljepotica kola u kojem su se istakla dva velemajstora,Mateo Šimunov i Renato Zdrilić. Naime, obojica su igrala poker s golovima i da bi došli do pobjednika netko je trebao dati ruke. Višnjik je svog jokera imao u Anti Reniću i tako upisao oproštajnu pobjedu u drugoj ligi.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: