Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IV. kola 1. SONIK ŽMNL

1. LIGA

Najava IV. kola 1. SONIK ŽMNL

Najava IV. kola 1. SONIK ŽMNL

Varoš je na najvećem iskušenju dosadašnjeg dijela lige. Dolazi im momčad Idasse koja je uhvatila konce igre i rezultata te s pravom ta utakmica nosi epitet derbija kola. Naravno da lagana prednost ide na stranu Varoši, zbog pojedinačne kvalitete kao i ovosezonske forme.


Zanimljiv dvoboj nam nudi subotnja večer u kojem neporaženi Sveti Ante dočekuje Plovaniju koja je bez boda. Na papiru djeluje dosta izvjestan epilog pobjednika no daleko je to od istine. Plovanija je dobra i kompaktna dok su Sveci u strašnoj formi. Izvjesno je jedino da će ove prijateljske ekipe skupa zaroniti u treće poluvrijeme no milosti nema tijekom utakmice.


Poljica su nikako krenuli u sezonu i vrijeme je da se s dugim rukavima probude iz ljetnog sna. Nažalost po njih dolazi im ekipa Stanova koja je dosadašnji hit lige i koja ne misli stati na sedam bodova.


Samba je pohvatala konce no još nije bodove i dalje svijetli nula. S druge strane Puntamika oscilira i daleko je od lanjske forme. Stoga ne treba žuriti s prognozama.


Vrsi će ugostiti aktualne prvake Kontrol Biro u dosta teškom psihološkom trenutku. Devetka iz prošlog kola još zvoni dok Kontrol Biro pomalo hvata bodove, dok igra još čeka. Za koga je pravi trenutak da se pronađe?


Ploča je dosta nesretno izgubila bod u prošlom kolu i pokušat će ga vratiti s Primorcem. Benkovački mix iz Ljupča igra u skladu s očekivanjima i sigurno ne dolaze s bijelom zastavom.


Gauni i Tin su već odigrali svoj susret.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: